Çok Oyunculu Yeni Harry Potter Quidditch Oyunu Duyuruldu!

Çok Oyunculu Yeni Harry Potter Quidditch Oyunu Duyuruldu!

Harry Potter: Quidditch Champions, serideki kurgusal spora dayanan yepyeni bir Harry Potter video oyunudur. Quidditch, yarışmacıların

Harry Potter: Quidditch Champions, serideki kurgusal spora dayanan yepyeni bir Harry Potter video oyunudur. Quidditch, yarışmacıların süpürgeler üzerinde uçtukları ve yakalanması zor Golden Snitch'i yakalamaya çalıştıkları bir Büyücülük Dünyası sporudur. Harry Potter kitaplarında ve filmlerinde belirgin bir şekilde öne çıkıyor, ancak ne yazık ki yakın zamanda yayınlanan açık dünya Harry Potter aksiyon RPG'si Hogwarts Legacy'de yoktu.

Hogwarts Legacy, Quidditch'in yokluğu için bir hikaye nedeni verdi, ancak bu, hayranların sporun oyunda olmasını dilemelerini engellemedi. Quidditch'in geliştirme sırasında bir noktada Hogwarts Legacy için planlandığını ancak sonunda rafa kaldırıldığını gösteren kanıtlar var, bu nedenle bazı hayranlar bunun oyuna DLC olarak ekleneceğini veya potansiyel bir devam filminde yer alacağını umuyordu. Ancak, Hogwarts Legacy'nin Quidditch'i bir gün bünyesine alıp almayacağı konusunda hâlâ kararsız olsa da, serinin hayranları, sporla ilgili yeni bir çevrimiçi çok oyunculu oyun için Quidditch oyununa sahip olacaklar.


TFT'ye Eklenecek Yeni Minik Efsaneler!
TFT'ye Eklenecek Yeni Minik Efsaneler!

Yeni sezonla beraber TFT Set 10'nun ikinci kısmı başlıyor. Yeni kısımla beraber yeni bir savaş bileti ve minik efsaneler oyuna eklenecek.