Cyberpunk 2077 RT Overdrive'ın 4000 Serisi Kartlardaki Test Performansı

Cyberpunk 2077 RT Overdrive'ın 4000 Serisi Kartlardaki Test Performansı

Cyberpunk 2077'nin PC sürümü, merakla beklenen Ray Tracing RT Overdrive güncellemesini aldı, ancak kıyaslama sonuçları,

Cyberpunk 2077'nin PC sürümü, merakla beklenen Ray Tracing RT Overdrive güncellemesini aldı, ancak kıyaslama sonuçları, Nvidia RTX 40 serisi grafik kartlarında oldukça şok edici ancak beklenen performansı ortaya koyuyor.

PC sürümünde Ray Tracingi uygulayan Cyberpunk 2077 RT Overdrive güncellemesi için kıyaslama sonuçları, Nvidia RTX 40 serisi grafik kartlarında oldukça hayal kırıklığı yaratan ancak beklenen bir performansı gösteriyor. Günümüzün en üst düzey Nvidia GPU'su olan RTX 4090, DLSS devre dışı ve yol izleme etkinken yerel 4K'da oyunu ortalama 20 fps kare hızında çalıştırabilir.

Yerel çözünürlük, ortalama 41 fps kare hızında çalıştığı 1440p'ye düştüğünde işler iyileşiyor 1080p'ye düşmek, oyunu ortalama 65 fps kare hızında çalıştırarak, tercih edilen kare hızı bölgesindeki hızı artırıyor. Bununla birlikte, burada bile, kare hızının yüksek 40'lara düştüğünü gören performansta nadir görülen kare hızı düşüşleri var.

RTX 4090'da, DLSS Kaliteye ayarlı ve hem Ray Tracing hem de Kare Oluşturma etkinken Cyberpunk 2077, 4K'da ortalama 66 fps kare hızı sunuyor. DLSS'yi Performans olarak ayarlamak, yol izlemeyi etkinleştirmek ve Çerçeve Oluşturmayı devre dışı bırakmak, 62 fps'lik bir kare hızı sağlıyor, ancak görüntü kalitesi düşüyor. Aynı ayarlarda DLSS'yi Ultra Performansa ayarlamak, görüntü kalitesinde daha fazla düşüş pahasına daha yüksek performans sağlıyor. Oyun, bu durumda ortalama 93 fps kare hızı sunuyor.

Sonuç olarak, DLSS 3 Frame Generation, RTX 4090, RTX 4080 ve RTX 4070 Ti'de etkinleştirilen yol izleme ile sürekli olarak yüksek performans ve oldukça iyi görüntü kalitesi elde etmenin şu anda tek yolu.

 

 

Rockstar Games, Yükleme Sürelerini Azaltan Modçuya 10 bin $ Ödeme Yaptı!
Rockstar Games, Yükleme Sürelerini Azaltan Modçuya 10 bin $ Ödeme Yaptı!

Grand Theft Auto V'in yükleme süreleri çok uzun. Bu, GTA V için doğruysa GTA Online için daha da doğrudur. Bir mod geliştirici, bu yükleme sürelerini p oranında azaltmanın bir