Darkest Dungeon II  Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Darkest Dungeon II Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Darkest Dungeon 2'nin 8 Mayıs'taki 1.0 sürümüne hazırlanan geliştirici ve yayıncı Red Hook Studios, oyun için bir lansman

Darkest Dungeon 2'nin 8 Mayıs'taki 1.0 sürümüne hazırlanan geliştirici ve yayıncı Red Hook Studios, oyun için bir lansman fragmanı yayınladı. Aşağıdaki yeni fragmana göz atın.

Darkest Dungeon 2 ortamına ve hikayesine odaklanan bir anlatıcıya sahip olmasına rağmen, fragman aslında yaklaşan RPG başlığının çeşitli yönlerinden oldukça fazla oynanış gösteriyor.

Lansman fragmanı bize Darkest Dungeon 2 savaş deneyiminin yanı sıra raylar üzerinde roguelite keşfinin nasıl çalıştığına ve oyuncuların potansiyel kahraman kervanlarını nasıl yönetmeleri gerektiğine dair bir fikir veriyor.

Darkest Dungeon 2, Mart ayında erken erişim döneminin bir parçası olarak son güncellemesini aldı. Redemption Road adlı güncelleme, oyuna evcil hayvanların eklenmesinin yanı sıra oyunun harita geçişinde değişiklikler getirdi.

 


Far Cry 6'ya Yeni DLC Geliyor!
Far Cry 6'ya Yeni DLC Geliyor!

Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Montreal, Far Cry 6'nın bir sonraki lansman sonrası içeriği için bilimkurgu tarzı yeni DLC