Jedi: Survivor'ın Çıkışına Yakın Son Fragmanı Geldi!

Jedi: Survivor'ın Çıkışına Yakın Son Fragmanı Geldi!

Aksiyon/macera oyunu olan Star Wars Jedi: Survivor'ın çıkışı, Respawn Entertainment ve Electronic Arts'ın oyunun son oyun fragmanını

Aksiyon/macera oyunu olan Star Wars Jedi: Survivor'ın çıkışı, Respawn Entertainment ve Electronic Arts'ın oyunun son oyun fragmanını yayınlamasından bu yana iki haftadan kısa bir süre içinde çıkacak.

İçinde, bir Jedi ustasından çok ışın kılıcı olan bir Mad Max'i hatırlatan daha yaşlı bir Cal Kestis görebilirsiniz. Cal'ın yeni arkadaşları ve düşmanlarının yanı sıra; Star Wars hayranlarının ziyaret edebileceği yeni ve zaten tanıdık gezegenler ve yerler; yeni "araçlar" ve Star Wars evreninden bazı ikonik canavarlar var.

Bir hatırlatma olarak, Star Wars Jedi: Survivor, Electronic Arts'ın son yıllarda neredeyse tek oyunculu oyunu olan Star Wars Jedi: Fallen Order'ın (2019) doğrudan devamı niteliğindedir.

Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan 2023'te Windows PC (EA uygulaması, Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series X/S'ye geliyor. 

Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.


“The Witcher: Monster Slayer” AR Mobil Oyunu 21 Temmuz'da Çıkıyor
“The Witcher: Monster Slayer” AR Mobil Oyunu 21 Temmuz'da Çıkıyor

CD Projekt Red Cuma günü yaptığı açıklamada, The Witcher evreninde geçen mobil cihazlar için Pokémon Go benzeri bir artırılmış gerçeklik oyunu olan The Witcher: Monster Slayer'ın 21 Temmuz'da piyasaya sürüleceğini duyurdu.