Riot Games Farkını Gösterdi

Riot Games Farkını Gösterdi

Riot Games, Cumhuriyetin 100.Yılına özel turnuva düzenliyor. League of Legends, VALORANT, LoL: Wild Rift ve Legends of Runeterra turnuvaları

Riot Games, Cumhuriyetin 100.Yılına özel turnuva düzenliyor.Tüm oyunlar için toplam 420.000 TL’lik ödül vereceğini açıklayan yetkililer;  

 

“Riot Games, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl coşkusuna katılmak isteyen tüm oyuncuları League of Legends, VALORANT, LoL: Wild Rift ve Legends of Runeterra turnuvalarına davet ediyor. Özel olarak düzenlenen bu turnuvaların sonunda katılımcıları büyük bir ödül havuzu ve özel hediyeler bekliyor. Riot Games’in Cumhuriyet’in 100. Yılı’nı unutulmaz bir şekilde kutlamak isteyenler için ilk turnuva seti, 9 Ekim’de LoL: Wild Rift ile başlıyor ve bu mücadeleyi 12 Ekim’de başlayan Legends of Runeterra turnuvası takip ediyor. Türkiye’nin en iddialı oyuncularını buluşturacak League of Legends turnuvası 13 Ekim’de başlıyor ve hemen ardından 23 Ekim’de VALORANT turnuvası başlıyor. Bu özel etkinlik, Cumhuriyet’in tam 100. Yıl dönümünde, 29 Ekim’de sona eriyor” açıklamasında bulundular. 

 

Riot Games; tüm turnuvaların 19:00’da başlayacağını ve karşılaşmaların canlı yayını yapmayacaklarını ilettiler. Oyuncular ya da izleyenler tarafından yapılan canlı yayından doğabilecek sorumlulukları kabulü sayıldığını ise altını çizerek belirttiler..

 

Birbirinden özel hediyeler bekliyor

 

 420.000 TL’lik ödülün yanı sıra şampiyonlara birbirinden farklı hediyeler beklediğini söyleyen yetkililer, kazananlara özel tasarlanmış Türkiye 100.Yıl Kupası Zio oyuncu koltuklarının sahibi olacağını söylediler. Bununla birlikte Zio işbirliği ile şampiyonların imzalarını taşıyan oyuncu koltukları da internet kafelerde olması ve 100.yıl köşesinde de yer alması bekleniyor. 

 

TURNUVA TARİHLERİ VE ÖDÜLLER


League of Legends Turnuvası: 13 Ekim - 19 Ekim 

League of Legends Turnuvası: 13 Ekim - 19 Ekim 


VALORANT Turnuvası: 23 Ekim - 29 Ekim


LoL: Wild Rift Turnuvası: 9 Ekim - 11 Ekim


Teamfight Tactics Turnuvası: 18 Ekim - 24 Ekim 


Legends of Runeterra Turnuvası: 12 Ekim - 14 Ekim

1. Oyuncu ₺5.000 ve Şampiyon için özel tasarım ZIO Oyuncu Koltuğu,2. Oyuncu ₺5.000,3. Oyuncu ₺3.750,4. Oyuncu ₺2.500

Xbox Game Pass, Steam Gibi Oyunları İstediğiniz Yere İndirebilmenizi Sağlayacak, İşte Detaylar
Xbox Game Pass, Steam Gibi Oyunları İstediğiniz Yere İndirebilmenizi Sağlayacak, İşte Detaylar

Microsoft , Xbox Game Pass for PC'deki oyunları PC'deki herhangi bir klasöre yüklemeyi test ederek modlama için daha fazla şans yaratmaya çalışıyor.