Star Wars: Jedi Survivor İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı!

Star Wars: Jedi Survivor İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı!

Star Wars Jedi: Survivor geçtiğimiz hafta sonu yayınlandı ve bir dizi performans sorunu ile karşılaştı ve EA şimdi bununla ilgili bir şeyler yapıyor.

Star Wars Jedi: Survivor geçtiğimiz hafta sonu yayınlandı ve bir dizi performans sorunu ile karşılaştı ve EA şimdi bununla ilgili bir şeyler yapıyor. Şirket hafta sonu sorunu belirtti ve oyunun PC sürümü için yeni bir yama yayınlıyor - son birkaç gündür negatif Steam yorumları ile sarsılmış durumda.

EA bugün Twitter'da yeni Survivor PC yamasını duyurdu ve şimdi mevcut olduğunu belirtti. Şirket, yama'nın "ışın izlemeli olmayan renderlama için performans iyileştirmeleri" sağlayacağını iddia ediyor. Şirket ayrıca, Survivor'ın bulunduğu tüm platformlarda daha fazla hata düzeltme yaması yapmak için "çalışmalarına devam ettiklerini" belirtiyor.

Survivor konsolda pek çok performans şikayeti almasa da, EA zaten yarın, 2 Mayıs'ta PlayStation 5 ve Xbox Series X / S için çıkacak bir yama hazırladı. Bu yama, EA'nın PC sürümü "zaten aldığı" uzun bir düzeltme listesi içeriyor.

Önümüzdeki geliştirmeler arasında, sinematik sahneleri atlayarak oyunun farklı bölgelerinde meydana gelen "çoklu çöküşler" düzeltme, "dinamik kumaş" sorunları, ölümden sonra odadan ayrıldıktan sonra oyuncunun İkili Odası'nda sıkışması (umarım sonrasında oyununuzu kaydettiğinizdir) ve birçok rendering sorunu yer alıyor.


Valorant VCT Kapsüllerinden Görüntüler Geldi!
Valorant VCT Kapsüllerinden Görüntüler Geldi!

Valorant'ın 2024 yılında E-Spor için attığı büyük adımlardan biri olan VCT Kapsülleri çıkışını yapıyor. Bu kapsüllerin içerikleri takımların kendileri tarafından tasarlandı ve kapsül gelirlerinin %50'si takıma gidecek.