Zelda: Breath of the Wild İçin Online Modu Geldi!

Zelda: Breath of the Wild İçin Online Modu Geldi!

İçerik yaratıcısı PointCrow'un işe aldığı mod geliştiriciler sayesinde artık The Legend of Zelda: Breath of The Wild'ı arkadaşlarınızla online olarak

İçerik yaratıcısı PointCrow'un işe aldığı mod geliştiriciler sayesinde artık The Legend of Zelda: Breath of The Wild'ı arkadaşlarınızla online olarak oynayabilirsiniz.

Bu modun yapımı yaklaşık iki yıl sürdü. Kasım 2021'de PointCrow, Twitter'da birinin bu modu yaratmasını istediğini ve modu oluşturan kişiye "10.000 ABD Doları ödül" teklif ettiğini bildirdi.

4 Nisan 2023'te mod resmi olarak yayınlandı. Mod, tüm oyunu arkadaşlarınızla oynamanıza izin veriyor. Ancak kimin daha iyi oyuncu olduğunu görmek için PVP de oynayabilirsiniz. Modu indirmek için PointCrows Discord sunucusuna katılmanız ve -Mod-Downloads'a tıklamanız, sizi modun nasıl kurulacağını açıklayan bir Google Dokümanına yönlendirecek. Her zaman olduğu gibi, çevrimiçi olarak ne indirdiğinize dikkat etmelisiniz.

Hayranların modla çıldırması uzun sürmedi. Bir TikTok videosu, tek bir sunucuda dolaşan 18 oyuncuyu gösteriyor.

 


VALORANT Yeni Etkinliği “İyiliği Paylaş” ile Gelirini Bağışlayacak!
VALORANT Yeni Etkinliği “İyiliği Paylaş” ile Gelirini Bağışlayacak!

VALORANT Yeni Etkinliği “İyiliği Paylaş” ile Gelirini Bağışlayacak! VALORANT Türkiye yeni kostüm ve aksesuarlar içerecek olan “İyiliği Paylaş” paketini