CS:GO, Dust 2'yi Harita Havuzundan Kaldırdı!

CS:GO, Dust 2'yi Harita Havuzundan Kaldırdı!

Dust 2 haritası, Counter Strike FPS oyunları veya video Yakın zamanda Valve, ve Dust 2 haritasını harita yerine Anubis haritasını getirdi.

CS:GO, Dust 2'yi Harita Havuzundan Kaldırdı!

Oyuncular iyi bilir ki Dust 2 haritası, Counter Strike oyunlarının en popüler haritasıdır. Hatta iddiayı kızıştıracak olursak, FPS oyunları veya video oyunlarındaki en popüler harita sayılabilir. Yakın zamanda Valve, oyun tarihine geçecek bir karar aldı ve Dust 2 haritasını harita havuzundan kaldırarak yerine Anubis haritasını getirdi. 

 

Dust 2 Kaldırıldı mı?

Dust 2 haritasının tam olarak oyundan kaldırıldığını söyleyemeyiz. Bu haritayı hala Deathmatch’lerde veya özel modda oynayabilirsiniz fakat bu demek oluyor ki Dust 2 haritasını artık profesyönel veya dereceli arenada göremeyeceğiz. 

 

Oyuna Source 2 motoru eklenmesi ile birlikte Dust 2 ve Mirage haritasının rework işleminden geçirileceği ve yeniden profesyönel arenaya ekleneceği dedikoduları söz konusu olsa da, şu an bununla ilgili elimizde pek bir bilgi yok. Bakalım ilerleyen zamanlarda Dust 2 haritası ne olacak…

Yeni Pac-Man Oyunu Pc Ve Konsol İçin Duyuruldu!
Yeni Pac-Man Oyunu Pc Ve Konsol İçin Duyuruldu!

Bandai Namco , 2022 için piyasaya sürülecek 14 klasik Pac-Man oyunundan oluşan yeni bir koleksiyon olan “Pac-Man Museum+ “yı, PC ve konsollar için duyurdu!