Diablo 4, Haziran'da Geliyor! Fragman, Fiyatlar ve Daha Fazlası!

Diablo 4, Haziran'da Geliyor! Fragman, Fiyatlar ve Daha Fazlası!

Bu gece The Game Awards'da muhteşem bir sinematik fragmanla duyurulan Diablo 4, 6 Haziran 2023'te PC'ye geliyor! Blizzard ayrıca Diablo 4

Bu gece The Game Awards'da muhteşem bir sinematik fragmanla duyurulan Diablo 4, 6 Haziran 2023'te PC'ye geliyor! Blizzard ayrıca Diablo 4 için ön siparişi açtı!

Diablo'nun iyi ve kötü arasındaki eski savaşı tasviri, garip bir şekilde gerçekçi bir korku gibi. Yeni video, ilk olarak BlizzCon 2019 açılış töreninde görülen tüyler ürpertici duyuru fragmanını takip ediyor. Diablo'nun intikam meleği Tyrael'in, mızrakları ve kalkanları aşılmaz bir hat halinde örülmüş kutsal asker sıralarının üzerinde süzüldüğünü görüyoruz. Bu insan duvarına kafa kafaya koşan Lilith'in iblisleri, onları bu dizide gördüğümüz kadar tehditkar ve hacklenebilir görünüyor.

Diablo 4, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X'te aynı anda piyasaya sürülecek. Oyunun Steam fiyatları ise şöyle: Standart sürümü 1.199 TL, Digital Deluxe Sürümü 1.539 TL, Ultimate Sürümü ise 1.699 TL olacak.

Yeni sinematik fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

VALORANT 6.07 Yama Notları
VALORANT 6.07 Yama Notları

Bind nihayet geri döndü. Derecesiz ve rekabete dayalı sıralardan çıkarıldığından beri bu haritada büyük değişiklikler yapıldığını fark edeceksiniz.