Gran Turismo 7, Şubat'ta PSVR2 Güncellemesi Alacak

Gran Turismo 7, Şubat'ta PSVR2 Güncellemesi Alacak

Çoğumuz için VR muhtemelen gerçek bir Bugatti Chiron'un, bir Ford GT'nin veya bir Lamborghini Aventador'un direksiyonuna geçeceğimiz en

Çoğumuz için VR muhtemelen gerçek bir Bugatti Chiron'un, bir Ford GT'nin veya bir Lamborghini Aventador'un direksiyonuna geçeceğimiz en realistik andır. Bu nedenle, Gran Turismo 7'nin yaklaşmakta olan PS VR2 yükseltmesinin yarış tutkunlarından çok fazla ilgi çekmesi şaşırtıcı değil. Gran Turismo 7'nin PS VR2'nin lansman oyunlarından biri olacağını bir süredir biliyorduk, şimdi yeni VR donanımı çıkmadan bir gün önce geleceğini biliyoruz.

Polyphony bugünkü blog güncellemesinde "Gran Turismo 7'nin PlayStation 5 sürümünün 21 Şubat'ta yayınlanacak 1.29 Güncellemesi ile tam PlayStation VR2 desteği alacağını duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz." "Bu ücretsiz yükseltme ile oyuncular, tüm yarışları ve oyun modlarını ('2P Split Screen' modu hariç) yepyeni bir gerçekçilik düzeyiyle deneyimleyebilecekler."

Gerçekliğe en büyük destek, çoğu VR oyununda olduğu gibi oyuncunun kafasının kamera açısını kontrol etmesine izin veren kafa takibi. Bu, koltuğunuzda oturmanın tıpkı multi-milyon dolarlık bir yarış arabasının içinde oturmak gibi olduğu anlamına gelir. Bu, oyunun içine dalmak açısından gerçekten oyunun kurallarını değiştiren bir şey çünkü birisinin arkanızdan gelip gelmediğini veya iç çizgiyi kullanarak öne geçmeye çalışıp çalışmadığını görmek için başınızı çevirebileceksiniz.

Ancak kafa takibinin yanı sıra, Gran Turismo 7'nin VR güncellemesi, oyuncunun doğrudan baktığı ekran alanlarını ultra yüksek çözünürlükte gösteren "foveated rendering" ve optimize edilmiş HDR ton mapping'i gerçekleştirmek için PS VR2'nin süslü göz izleme özelliğini kullanacak. Ayrıca o bozulmamış motor kükremesi için 3D ses de var.

 

LoL Sezon 14 Sinematiği İzlenmeye Devam Ediyor!
LoL Sezon 14 Sinematiği İzlenmeye Devam Ediyor!

Geçen hafta yayınlanan Sezon 14'ün başlangıç sinematiği, şu an 100M'den fazla izlendi.