Hogwarts Legacy, Steam'e Göre Şimdiden Ön Siparişlerde Rekor Kırıyor!

Hogwarts Legacy, Steam'e Göre Şimdiden Ön Siparişlerde Rekor Kırıyor!

Hogwarts Legacy, daha çıkmasına haftalar varken Steam'in en çok satanlar listesine girdiği için 2023'ün en çok satan oyunlarından biri olmaya aday.

Hogwarts Legacy, daha çıkmasına haftalar varken Steam'in en çok satanlar listesine girdiği için 2023'ün en çok satan oyunlarından biri olmaya aday.

Hogwarts Legacy'nin 2023'ün en çok beklenen oyunlarından biri olduğu aşikâr, çünkü Harry Potter serisinin hayranları yıllardır açık dünya oyunu bekliyordu.

Oyuncular, Hogwarts'ı ve arazisini sihirli bir süpürge üzerinde keşfetmek ve prestijli büyücülük okulundaki derslere katılmak için sabırsızlanıyor.

Bu, en çok Steam'in yeni yıl için en çok satan oyunlarına bakıldığında açıkça görülüyor, çünkü daha çıkışına bir ay kaldı. Ancak oyun tartışmalar arasında bile ilk beşe girmeyi başardı.

Hogwarts Legacy, Steam'in en çok satanlar listesinde ilk 5'te
Ocak ayının ilk haftasında Hogwarts Legacy ön siparişleri, oyunu Steam'in Küresel En Çok Satanlar sıralamasında Call of Duty: Modern Warfare 2'nin hemen altında dördüncü sıraya yerleştirdi.

Oyunun 10 Şubat'tan önce çıkmayacağını düşünürsek bu şaşırtıcı. Aslında, bu büyük ön sipariş satışları, ünlü oyun gazetecisi BenjiSales'in Hogwarts Legacy için muhtemelen 2023'ün en büyüklerinden biri olacak "devasa bir çıkış" tahmininde bulunmasına yol açıyor.

Ayrıca BenjiSales, Hogwarts Legacy'nin aynı zamanda "Steam'de En Çok İstek Listesine Eklenen 1 Numaralı oyun" olduğunu ve oyunun önceki nesil sürümlerinin ertelenmesine rağmen "konsol ön siparişleri hakkında ÇOK güçlü şeyler" duyduklarını bile belirtiyor.

Mass Effect Legendary Edition, Xbox Game Pass’e Gelebilir
Mass Effect Legendary Edition, Xbox Game Pass’e Gelebilir

Xbox'ın kendi Polonya web sitesine göre Mass Effect Legendary Edition'ın Xbox Game Pass'e geleceği bildirildi!