İddialara Göre Diablo IV Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

İddialara Göre Diablo IV Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Blizzard’ın uzun süredir merakla beklenen oyunu Diablo IV’ün 2023 yılında çıkış yapması bekleniyordu, ancak net bir tarih verilmemişti.

Söylentilere göre Blizzard Entertainment, Diablo IV’ü 2023 Nisan ayında çıkarmayı planlıyor.

Windows Central, XboxEra podcast'inde Diablo 4'ün önümüzdeki Nisan ayında yayınlanacağı bilgisini paylaştı. Jez Corden'in iddialarına göre Blizzard, Aralık ayında yapılacak olan The Game Awards 2022 Etkinliğinde büyük bir Diablo IV promosyonu başlatacak ve oyunun çıkış tarihi açıklanacak. İddiaya göre Diablo IV’ün çıkış tarihinin açıklandığı gün Diablo IV için ön siparişler de açılacak.

Diablo IV Official Gameplay Trailer

İddialar oyun dünyasını sarsmış ve oyuncuların ilgisini çekmiş olsa da Blizzard Entertainment henüz bu sızıntıyı doğrulamadı. Bu yıl sonu yapılacak olan The Game Awards 2022’ye ilgi şimdiden artacak gibi görünüyor. Oyuncular aynı zamanda Microsoft’un Blizzard’ı satın aldıktan sonra oyunun Microsoft’un aylık üyelik sistemi olan Game Pass’e gelip gelmeyeceğini tartışıyor.

Pasha Fencer Elmas Nasıl Yüklenir?
Pasha Fencer Elmas Nasıl Yüklenir?

Pasha fencer elmasları nasıl yüklenir ve aktive edeilir bilmiyor musunuz? Pasha Fencer elmaslarını sadece Pasha Fencer'ın kendi resmi sitesinden aktive edebilirsiniz!