League of Legends 13.6 Yama Notları

League of Legends 13.6 Yama Notları

Takım arkadaşlarının yüreklerini (ve normal saldırılarını) tutuştururken rakiplerinin başını ağrıtan Alevin Şefkati, Milio bu yamada

Takım arkadaşlarının yüreklerini (ve normal saldırılarını) tutuştururken rakiplerinin başını ağrıtan Alevin Şefkati, Milio bu yamada dost ateşine yepyeni bir anlam kazandırıyor!

Ama durun, dahası var! Ejderlere ve nişancılara getirdiğimiz düzenlemelerle erken safhalarda alt koridorda çatışmaya dayalı metaya el atıyoruz, nefes kesici bir kostüm teması çıkartıyoruz, Kapalı Seçim'e dair gizemli bir gelişme paylaşıyoruz ve İhtişamlı Mağaza içeriklerini yeniliyoruz! Son olarak bu yama LoL ve TFT'nin 32-bit istemciyle oynanabileceği son yama olacak, yani 64-bit istemciye geçiş yapmayı unutmayın.

Milio'nun gülümsemesi milyonlara bedel olabilir ama TFT'nin yeni set ortası güncellemesinin de eksik kalır bir yanı yok! Hepsini ve dahasını buradaki TFT yama notlarından inceleyebilirsiniz.

Yama notlarının devamını buradan okuyabilirsiniz.

 
SIFU 2 Milyon Adet Sattı!
SIFU 2 Milyon Adet Sattı!

Kepler Interactive bugün, 2021 lansmanının ardından ilk tam yıllık faaliyet yılı gelirlerinin 50 milyon ABD Dolarını aştığını ve yeni yatırım