Metal:Hellsinger 2022’ye Ertelendi

Metal:Hellsinger 2022’ye Ertelendi

Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Metal: Hellsinger'ın başlangıçta 2021’de planlanan yapımın 2022’de çıkacağını duyurdu.

Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Metal: Hellsinger'ın başlangıçta 2021’de planlanan yapımın 2022’de çıkacağını duyurdu.

Ayrıca ertelenmesinin yanında ise şimdilik SADECE PC için çıkacağını duyurdular. Yani Xbox Series X|S, and PlayStation 5 as the Xbox One ve PlayStation 4 versiyonları şimdilik iptal edildi.


Kısmen insan, kısmen iblis ve intikam takıntısı. Bilinmeyen ol ve Cehennemin en şiddetli bölgelerinde savaşın. Kendinizi The Red Judge ile destansı bir hesaplaşmaya hazırlamak için iblis ordularını ve liderlerini yok edin.

Her Efsanenin Bir Şarkısı vardır ve Sizinki Metal, İntikam ve Yıkımdan ibaret!

2 (11)

Oyun ile Alakalı Detaylar

  • Slay to the Beat – Metal: Hellsinger, ritmi yakalama yeteneğinizin oyun deneyiminizi geliştireceği bir ritim FPS oyunudur. Ritimle ne kadar uyumlu olursanız, müzik o kadar yoğun olur ve siz de o kadar çok yıkıma neden olursunuz.

 

  • Demonic Arsenal – Kafatası kaplı bir bıçak veya çok çeşitli öldürücü silahlarla iblis ordularını alt edin. Her silahın Murder of Crows veya The Big Goodbye gibi kendi nihai yeteneği vardır.

 

  • Epic Story and Challenge Mode – Ödüllü aktör Troy Baker tarafından anlatılan destansı bir hikaye boyunca oynayın. Ardından skor tablolarını fethedin veya Challenge Mode'da puanınızı geçmek için arkadaşlarınıza meydan okuyun.

 

  • Ateş, Buz, Metal ve Delilikle Mücadele – Yaygın olarak Cehennem olarak bilinmesine rağmen, Infernal Planes gerçekte hepsi kendi yollarında korkunç ve şeytani olan bin Cehennemin birleşimidir. The Red Judge'ı tahttan indirmek için Voke'un buzlu dünyasından çıldırtıcı Stygia dünyasına kadar en zorlu köşelerde savaşmalısınız.

 

  • Battlefield: Bad Company 2'nin Baş Tasarımcısından – Metal: Hellsinger, The Outsiders'da deneyimli bir FPS ekibi tarafından yaratılmıştır ve Payday 2'de Oyun Direktörü ve Battlefield 3 ile Battlefield: Bad Company 2'de Baş Tasarımcı olan David Goldfarb'ın tutku projesi.

 

  • Orijinal Metal Müziği – Her parça, Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Björn Strid (Soilwork), Alissa White-Gluz (Arch Enemy) ve Tatiana Shmailyuk gibi metal ikonların vokalleriyle oyun için özel olarak oluşturulmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: League Of Legends T1 Takımı Faker Ile Tekrar Anlaşma Yaptı Ve Ortağı Oldu

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

League of Legends, Yeni Periler Meclisi Kostümlerini Duyurdu
League of Legends, Yeni Periler Meclisi Kostümlerini Duyurdu

League of Legends dün bir sonraki yamada gelecek kostümleri bizlerle paylaştı. Tahminlerimiz ve sızıntılarımız doğru çıkmış gibi duruyor, Periler Meclisi bir kez daha League of Legends vadisine iniyor.