Psikolojik Korku Oyunu

Psikolojik Korku Oyunu

İtalyan geliştirici One O One Games ve yayıncı META, Unreal Engine kullanan PC, PS5 ve Xbox Series X için geliştirilmekte olan, anlatı odaklı yeni bir psikolojik gerilim filmi Aftermath'ı duyurdu!

İtalyan geliştirici One O One Games ve yayıncı META, Unreal Engine kullanan PC, PS5 ve Xbox Series X için geliştirilmekte olan, anlatı odaklı yeni bir psikolojik gerilim filmi Aftermath'ı duyurdu!

 

Oyuncular, korkunç bir olayın ardından kızı için harap olmuş bir gezegeni umutsuzca arayan eski Avrupalı ​​astronot Charlie Gray'e hayat verecekler.

Crafting ve (elbette) savaş olsa da, Aftermath hikayeyi ikiye katlamayı planlıyor. One O One CEO'su David Gallo, Aftermath'in "hayatta kalma mekanikleri aracılığıyla, bu oyunların normalde sahip olduğu standart vahşi ortam ayarlarından çok uzakta olan olgun bir hikaye anlatmayı hedeflediğini" söylüyor. 

111 (15) 

Aftermath için henüz bir çıkış tarihi veya aralığı belirlenmedi, ancak geliştirici ve yayıncı, 2022 boyunca ilerleme hakkında düzenli güncellemeler yapacağını söyledi.

Oyun Hakkında Daha Fazla Bilgi

1 (28)

Charlie Gray dünyanın zirvesindeydi. Yetenekli bir mühendis ve Avrupalı ​​bir astronot olan kariyeri onu çoğu insanın sadece hayalini kurabileceği yerlere getirmişti; ama yanlış giden dünyaya yeniden girişin ve ardından gelen travmatik olayların ardından Charlie kırık bir ruhla geri döner. Hayatı gitgide daha karanlık yerlere kayarken Charlie kendini ıssız, parçalanmış bir dünyada İzole bulur. Bildiği tek şey, hâlâ önemli olan tek şeyi bulması gerektiğidir: Sammy.

BENZERSİZ GÖRSEL TASARIM

11 (22)

Ridley'nin Scott Alien: Covenant ve Suspiria'sının tasarımının arkasındaki sanatçı, esrarengiz İtalyan görsel sanatlar ustası Alessandro Bavari'nin parlak zekasının yarattığı çarpıcı estetikle.

DÜŞMANINIZLA YÜZÜN

Charlie, görünmeyen bir düşman tarafından avlanıyor. Görünüşte yenilmez olan bu "avcının" gizemini ortaya çıkarın ve onları alt etmek ve hayatta kalmak için cephaneliğinizin her yönünü kullanın.

SAĞLIKLI KAL, HAZIR KAL

Doğru yemeği yemek, zihinsel sağlığı ve fiziksel dayanıklılığı korumak sizi düşmanınızdan bir adım önde tutar, uyanık kalmanıza ve rakiplerinizi alt etmeye hazır olmanıza yardımcı olur.

GÜÇLÜ BİR İNSAN HİKAYESİ

İnsanlık, akıl almaz olaylarla karşılaştığında nasıl bir şekil alır? Birleşip güçlenir miyiz yoksa dağılır mıyız? Geçmişimiz hala bizi şekillendiriyor mu, yoksa ne olabileceğine odaklanmakta güç mü buluyoruz?

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: The Forest’ın Devam Oyunu: Sons of the Forest’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

 

Forza Horizon 5, E3 2021’de En Çok Beklenilen Oyun Seçildi
Forza Horizon 5, E3 2021’de En Çok Beklenilen Oyun Seçildi

Playground’un yeni oyunu hız kesmeden insanları heyecanlandırmaya devam ediyor. Yapılan oylama sonuçlarıyla, Forza Horizon 5, E3 2021'den en çok beklenen oyun olarak seçildi.