Square Enix Bazı Oyunlar İçin Denuvo'yu Kaldırdı

Square Enix Bazı Oyunlar İçin Denuvo'yu Kaldırdı

DRM, birçok PC'nin belasıdır (veya kötü şöhretlidir) DRM'li neredeyse tüm oyunlar sonunda hayranlar tarafından kırılırken, geliştiriciler

DRM, birçok PC'nin belasıdır (veya kötü şöhretlidir) DRM'li neredeyse tüm oyunlar sonunda hayranlar tarafından kırılırken, geliştiriciler piyasaya çıktıktan sonra DRM'ye yama uygulayarak oyunu kendi ellerine almaya başladılar. Square Enix, DRM'lerinin kaldırıldığı en son oyunların Valkyrie Elysium ve Triangle Strategy olduğu, bunu yapan şirketlerden biri.

ResetEra kullanıcısı "nsilvias" tarafından SteamDB aracılığıyla keşfedildiği üzere, Square Enix'in geçen yılki en büyük iki oyunu - Valkyrie Elysium ve Triangle Strategy - Denuvo DRM'leri sessizce oyunlardan kaldırıldı.

Deneyimsiz olanlar için, büyük video oyunu sürümleri genellikle satış açısından önden yükleniyor ve oyunun gelirinin büyük bir kısmı ön siparişlerden ve ilk gün satışlarından toplanıyor. Ayrıca Denuvo DRM yazılımı, geçmişte hem performans hem de grafiklerle ilgili birçok sorunun nedeni olmuştur ve kaldırılması yalnızca genel oyun deneyimine fayda sağlamaya hizmet ediyor.

DRM'yi çevreleyen bu tür olumsuzluklarla, özellikle uygulanması ucuz olmadığı ve maliyeti 100.000 £'dan fazla olduğu için bu kadar çok geliştirici ve yayıncının hizmeti kullandığını görmek şaşırtıcı. Nedeni ne olursa olsun Denuvo'nun Valkyrie Elysium ve Triangle Strategy'den kaldırıldığını görmek güzel. Square Enix'in daha niş RPG çabalarını desteklemeye değer olduğundan, umarız hayranlar bu fırsatı oyunu korsan olarak kullanmak için kullanmazlar.

 
Xbox Game Pass, Steam Gibi Oyunları İstediğiniz Yere İndirebilmenizi Sağlayacak, İşte Detaylar
Xbox Game Pass, Steam Gibi Oyunları İstediğiniz Yere İndirebilmenizi Sağlayacak, İşte Detaylar

Microsoft , Xbox Game Pass for PC'deki oyunları PC'deki herhangi bir klasöre yüklemeyi test ederek modlama için daha fazla şans yaratmaya çalışıyor.