Square Enix’in Yeni Oyunu, “Triangle Strategy” İçin Fragman Yayınlandı

Square Enix’in Yeni Oyunu, “Triangle Strategy” İçin Fragman Yayınlandı

Square Enix , yaklaşan strateji JRPG Triangle Strategy için yeni bir Japon karakter ve hikaye fragmanı yayınladı.

Square Enix , yaklaşan strateji JRPG Triangle Strategy için yeni bir Japon karakter ve hikaye fragmanı yayınladı.

4 (8)

Daha  önce bildirildiği gibi, oyun Octopath Traveller'da görülen “HD 2D” grafik stilini  kullanıyor. Üç ulus tuz ve demir için savaşa girerken; On yıllık ateşkes, entrikalarla bozulmakla ve topyekûn savaş yeniden doğuyor.Oyuncuları zor seçimler bekliyor. Ahlak mı, özgürlük mü yoksa çıkar mı? Hikaye tamamen sizin çevrenizde şekil buluyor. Seçimler size bağlı. Şu anda, karakter ve hikaye fragmanı yalnızca Japonya'da mevcut, bu yüzden henüz ingilizce bir fragman elimizde yok.

Bu ilk karakter ve hikaye fragmanı olarak karşımıza çıkıyor. Muhtemelen 3 adet karakterin de fragmanı ve hikayesini yakında göreceğiz. Bu fragman Roland Glenbrook adında bir karaktere odaklanıyor.

Oyun Hakkında

44 (10)

Square Enix'in en yeni HD-2D macerasında üç ulus azalan tuz ve demir kaynaklarının kontrolü için savaşıyor

Kararlarınızın her şeyi değiştirdiği karışık bir komploda Wolffort Hanesi'nin varisi Serenoa olarak bir grup savaşçıya komuta edin. Yaptığınız temel seçimler, birlikte Serenoa'nın dünya görüşünü oluşturan ve hikayenin nasıl gelişeceğini etkileyen üç inançtan (Faydalılık, Ahlak, Özgürlük) birini destekleyecektir. Gerçekten önemli kararlarla karşı karşıya kaldıklarında, birden fazla karakter, Mahkumiyet Terazisine oy vererek ağırlığını koyacaktır. Bu anlarda, müttefikleriniz ve verdiğiniz kararlar, tüm ulusların ve Norzelia kıtasının kendisinin kaderini belirleyebilir.

Zaferi stratejik olarak güvence altına almak için çok katmanlı savaş alanlarını kontrol edin.

Sıra tabanlı savaşlarda en iyi konumu bulmak, savaşın gidişatını lehinize çevirebilir. Savaş alanının kontrolünü ele geçirmek ve artan menzil ile avantaj elde etmek için birimleri daha yüksek bir yere konumlandırın. Ayrıca düşmanları her iki taraftan kuşatabilir, ardından güçlü bir takip saldırısı için arkadan saldırabilirsiniz. Elementel zincir reaksiyonları da savaşın önemli bir parçasıdır. Örneğin, buzlu araziyi eritmek için ateşi kullanın, ardından onu elektrik çarpması için yıldırım kullanın. Çarpıcı HD-2D görsellerde kıvılcımların uçuştuğunu görmek için düşmanı elektrikli suya itin!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Vampire The Masquerade: Swansong Mayıs 2022’ye Ertelendi

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

ESL Pro League Yeni Bir Formata Geçiş Yapıyor!
ESL Pro League Yeni Bir Formata Geçiş Yapıyor!

ESL Pro League (EPL), 2023'ten önce CS:GO liginde yeni bir format ve katılan takımların artması gibi değişiklikleri duyurdu.