VALORANT Konsollara Çıkabilir!

VALORANT Konsollara Çıkabilir!

Riot Games için birkaç yeni iş ilanı, bir Valorant PS5 oyununun geliştirilmekte olabileceğini gösteriyor. Her iki liste de, konsollar dahil olmak üzere

Valorant mobil platformlara da geliyor olabilir!

Riot Games için birkaç yeni iş ilanı, bir Valorant PS5 oyununun geliştirilmekte olabileceğini gösteriyor. Her iki liste de, konsollar dahil olmak üzere birden çok platformda gelişen uzmanlık isteyen tasarım rollerine işaret ediyor.

Şaşırtıcı bir şekilde, popüler eSpor oyununun muhtemelen PS5 ve PS4'e geleceğini ilk kez duymuyoruz, çünkü Mart 2022'de yapılan bir sızıntı, oyun dosyalarına eklenen ve PSN ile çevrimiçi bir bağlantıdan bahseden birkaç diziyi ortaya çıkarmıştı. Riot Games ayrıca Haziran 2020'de oyun için de bir konsol prototipi üzerinde çalıştığını açıkladı.

 

Valorant mobil platformlara da geliyor olabilir!

Özellikle, Riot Games'in Bellevue, Washington'daki iki iş ilanı, " Konsol Kıdemli Oyun Tasarımcısı " ve " Konsol Oyun Tasarım Müdürü " için. İlan başlıkları gerçekten heyecanlandırıyor!

Ancak biraz daha derine inerek, Kıdemli Oyun Tasarımcısı pozisyonu, başvuru sahibinin "en az bir konsol tabanlı AAA+ çevrimiçi rekabetçi oyun" gönderme veya üzerinde çalışma deneyimine sahip olmasını gerektirir. Oyun Tasarım Müdürü rolü daha da ileri gider ve özellikle geliştiriciden "bir vizyon belirlemesine yardım etmesini ve tasarımcılara Valorant'ı yeni platformlara taşıma konusunda rehberlik etmesini" istiyor. Bu, "bir konsol FPS pazarı ve oyuncu motivasyonları ve davranışları hakkında sağlam bir anlayışa" sahip olmanın yanı sıra.

İlginç bir şekilde, her iki iş de PC, mobil ve konsol platformlarında geliştirme deneyimi olan adayları arzuluyor, bu da Riot Games'in Valorant'ı iOS ve Android platformlarına da getirme fikri olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, listelerin konsol önceliği, Valorant PS5 sürümünün mobil sürümden önce geleceğini gösteriyor.

Metin2: Zindanlar ve En İyi Yağmalama Taktikleri
Metin2: Zindanlar ve En İyi Yağmalama Taktikleri

Metin2'de zindanlar nasıl dönülür? Metin2 zindanlar ve yağmalar hakkındaki her şey bu yazımızda!