Xbox Game Pass, Steam Gibi Oyunları İstediğiniz Yere İndirebilmenizi Sağlayacak, İşte Detaylar

Xbox Game Pass, Steam Gibi Oyunları İstediğiniz Yere İndirebilmenizi Sağlayacak, İşte Detaylar

Microsoft , Xbox Game Pass for PC'deki oyunları PC'deki herhangi bir klasöre yüklemeyi test ederek modlama için daha fazla şans yaratmaya çalışıyor.

Microsoft , Xbox Game Pass for PC'deki oyunları PC'deki herhangi bir klasöre yüklemeyi test ederek modlama için daha fazla şans yaratmaya çalışıyor.

Bu haber ilk olarak The Verge tarafından , PC için Xbox Game Pass veya Microsoft Store'da testlerin yürütüldüğü bildirmişti.  Ayrıca, bir PC'de herhangi bir yere oyun yükleme özgürlüğünün, modlama için daha fazla fırsat yaratacağını da belirtiyorlar; ayrıca Windows'u yeniden yüklemeniz gerekirse, oyunları gerektiği gibi (Steam'de olduğu gibi) özgürce yedekleyebilir ve taşıyabileceksiniz.

İş ortağı direktörü, “Game Pass ile ilk günkü Back 4 Blood, Age of Empires IV, Forza Horizon 5 ve Halo Infinite gibi harika PC oyunlarıyla, oyunculara Xbox uygulamasındaki deneyimlerini kişiselleştirmeleri için daha fazla seçenek sunmak istedik” dedi. The Verge tarafından yorum istendiğinde Xbox Jason Beaumont, "Ek özellikleri kullanıma sunarken güncellemeleri paylaşmaya devam edeceğiz." Dedi.

Xbox Insider'lar yakında oyunları istedikleri sürücüye kurabilmeyi, daha hızlı indirme hızlarını ve yerel dosyaları düzenleyebilmeyi test edebilecekler. Ayrıca PC için Xbox Game Pass aracılığıyla Bulut Oyun deneyimini yaşayacaklar . Bu yılın Ağustos ayının başlarında Microsoft, bulut oyunlarının Xbox konsolları  2021 sonunda geleceğini belirtti.

Xbox Game Pass için gelecek planları arasında performans geliştirmeleri yer alıyor, bu da geliştiricilerin çapraz kaydetme ve başarılar gibi özellikleri uygulamasını kolaylaştırıyor, Unreal gibi yaygın oyun motorları için eklentiler yapılacak gibi duruyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Tom Clancy's Rainbow Six Extraction Ocak 2022'de Çıkıyor

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Honor of Kings En İyi Oynanabilirlik Ayarları Performans ve Grafikler
Honor of Kings En İyi Oynanabilirlik Ayarları Performans ve Grafikler

Honor of Kings oyun içi ayarlar nasıl yapılır? HoK kontrol,ses ayarları ve daha fazlası bu yazımızda!