Yeni Tales of Arise Fragmanı Yayınlandı

Yeni Tales of Arise Fragmanı Yayınlandı

Bugün Summer Game Fest sırasında yeni bir Tales of Arise fragmanı yayınlandı. Tales of Arise'ın yeni fragmanı, bu yıl içinde piyasaya sürüldüğünde yeni JRPG'de birlikte seyahat edeceğimiz tüm karakterlere yeni ve güzel bir bakış açısı verdi.

Ne Zaman Çıkıyor?

ugün Summer Game Fest sırasında yeni bir Tales of Arise fragmanı yayınlandı. Tales of Arise'ın yeni fragmanı, bu yıl içinde piyasaya sürüldüğünde yeni JRPG'de birlikte seyahat edeceğimiz tüm karakterlere yeni ve güzel bir bakış açısı verdi. Summer Game Fest'teki yeni fragman boyunca, karakterlerimizin muhtemelen ilk kez birbirlerini tanıdıklarını ve ardından gizemli bir tehdite karşı bir araya geldiklerini görüyoruz.

JRPG hayranı olsanız da olmasanız da Tales of Arise kesinlikle göz atmanız gereken bir oyun. Bazı güzel ayırt edici karakter tasarımlarıyla şık gerçek zamanlı dövüşü bir araya getirerek kesinlikle mükemmel görünüyor. Henüz bilmiyorsanız, Tales of Arise, tamamen başka bir dünyanın gizemli zorbaları tarafından istila edilmiş Dahna gezegeninde geçiyor. Gezegenimizi işgalci güçlerden kurtarmak için savaşçı arkadaşlarımızla gruplaşacağız gibi görünüyor.

Ne Zaman Çıkıyor?

Tales of Arise bu yıl 10 Eylül'de piyasaya sürülecek, bu yüzden bu yeni kahramanlar grubuyla istediğimiz gibi maceraya atılmamız için çok fazla beklememiz gerekmiyor.

Bandai Namco'nun yeni aksiyon oyunu geldiğinde PC, PS4, PS5 , Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S'de mevcut olacak, böylece yeni nesil oyuncuların yılın ilerleyen zamanlarında sabırsızlıkla bekleyecekleri harika bir yeni RPG var.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Two Point Campus, Two Point Hospital Takımından Gelecek Yeni Üniversite Kurma Oyunu Olacak

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

 

 

LoL'ün 1 Nisan Kostümleri Duyuruldu!
LoL'ün 1 Nisan Kostümleri Duyuruldu!

LoL'ün en orijinal fikirlerinin ortaya çıktığı 1 Nisan kostüm serisi paylaşıldı. Yeni kostümlerimiz ise şöyle..