League of Legends'a Yeni Gelecek Ek Kozmetikler Paylaşıldı

League of Legends'a Yeni Gelecek Ek Kozmetikler Paylaşıldı

14.8 yamasıyla beraber League of Legends yeni bir etkinlik döneme giriyor. 1 Mayıs'ta gelecek bu yamayla beraber Arş Hükümdarları kostümleri, yenilenmiş Arena oyun modu ve MSI'ya özel etkinlikler oyuna eklenecek.

MSI,Arş Hükümdarları ve Daha Fazlası!

14.8 yamasıyla beraber League of Legends yeni bir etkinlik döneme giriyor. 1 Mayıs'ta gelecek bu yamayla beraber Arş Hükümdarları kostümleri, yenilenmiş Arena oyun modu ve MSI'ya özel etkinlikler oyuna eklenecek. Bu kadar etkinliğin yanında tabii ki oyuna bir çok yeni ürün de ekleniyor. Bunların arasında ücretsiz, etkinlik ile edinilebilecek ve RP ile satın alınabilecek var. Hadi hepsine yakından bakalım!

Arş Hükümdarları Simgeleri

Her etkinlik döneminde olduğu gibi bilet aldığınızda kazanabileceğiniz jetonlarla aşağıdaki simgeleri alabileceksiniz. League of Legends'ın Arş Hükümdarı koleksiyonunun renk paletinden dolayı hangi karakterin, hangisi olduğu pek anlaşılamıyor. O yüzden oyuncuların bu simgeleri pek tercih edeceğini sanmıyorum. Onun yerine herkes 2.000 jeton bitirip Prestij Arş Hükümdarı Kayle alacaktır.

League of Legends'a Yeni Gelecek Ek Kozmetikler Paylaşıldı

MSI Ve Ejder Simgeleri

Bu ejder simgelerini nasıl elde edeceğimiz henüz belli değil fakat Teemo simgesi MSI turnuvasının başlamasına özel olarak bedava dağıtılacak. Ejder simgeleri Lee Sin görsel yenilenmesiyle ilgili olabilir. Yeni bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

League of Legends'a Yeni Gelecek Ek Kozmetikler Paylaşıldı

Yeni Gelecek Olan İfadeler

Arş Hükümdarı temalı olanların hepsi büyük ihtimalle bilete dahil olacaktır. Şimdilik bunlar için ekstra RP vereceğiz gibi durmuyor. En alttaki Lee Sin ifadesinin 350 RP'ye satılacağı paylaşılmıştı. Bir internet şakasına gönderme yapıldığı için büyük ihtimalle Lee Sin fanları tarafından oldukça sevilecektir diye düşünüyorum. League of Legends ekibi internet şakalarına gönderme işini son zamanlarda bunu sıkça yapıyor, umarım gelmeye devam eder. Son olarak Teemo ifadesi de büyük ihtimalle yine MSI ile beraber ücretsiz dağıtılacaktır.League of Legends'a Yeni Gelecek Ek Kozmetikler Paylaşıldı

Yeni gelecek kozmetiklerden haberler geldiği an sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Hızlı ve güvenli RP kodları için Dijipin hep yanınızda!

Thirsty Suitors: Ailenizi Hayal Kırıklığına Uğratın
Thirsty Suitors: Ailenizi Hayal Kırıklığına Uğratın

Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Outerloop Games, PC için yeni hikaye odaklı macera oyunu Thirsty Suitors'ı duyurdu!