League of Legends'ın EN ÖZEL Kostümü: Ölümsüz EFSANE Ahri

League of Legends'ın EN ÖZEL Kostümü: Ölümsüz EFSANE Ahri

League of Legends, yıllardır oyunun kapak kızlarından biri olan Dokuz Kuyruklu Tilki Ahri'ye çok özel bir kostüm geldiğini duyurdu. Mercedes-Benz ve LoL Espor iş birliği ile gerçekleşecek olan Hall of Legends'ta LoL Espor'unun ikonik isimleri kendine yer bulacak.

LoL Hall of Legends Nedir?

Hall of Legends'ın İlk Üyesi Faker Neleri Başardı?

Hall Of Legends'tan Faker'a Özel Ölümsüz Efsane Ahri Kostümü

Faker'ın Ölümsüz Efsane Ahri Kostümü Kaç RP Olacak?

Ölümsüz Efsane Ahri Tanıtım Fragmanı:

League of Legends, yıllardır oyunun kapak kızlarından biri olan Dokuz Kuyruklu Tilki Ahri'ye çok özel bir kostüm geleceği duyurdu. Mercedes-Benz ve LoL Espor iş birliği ile gerçekleşecek olan Hall of Legends'ta LoL Espor'unun ikonik isimleri kendine yer bulacak. Hall of Legends'ın ilk seçtiği isim ise Faker oldu! Şimdi size Hall of Legends'ı ve Faker'ın özel kostümünden bahsedelim.

LoL Hall of Legends Nedir?

Mercedes-Benz ve LoL Espor ile beraber seçilen özel oyuncuların onurlandırılacağı Hall of Legends'a her sene yalnızca bir oyuncu davet edilecek. Oyuncular bölge fark etmeksizin espor sektörünün deneyimli isimleri tarafından hazırlanan heyet tarafından kapalı oylama ile belirlenecek. Hall of Legends'a dahil olma hakkı kazanan sporculara başarılarından ötürü resmi bir ödül verilecek. Belirlenen oyuncular ayrıca, etkinlik bileti ve koleksiyonlar içeren bir oyun içi aktivite ile tüm Vadi'de anılacak. Bu etkinlikler, taraftarları sadece kutlamalara davet etmekle kalmayıp aynı zamanda Hall of Legends oyuncuları ve onların kariyerlerindeki önemli anları yansıtan kozmetik içeriklerle desteklerini göstermelerini sağlayacak. Seçilen oyuncular ve takımları, etkinlik biletleri ve paketlerden elde edilen gelirin belirli bir yüzdesini orantılı olarak alacaklar.League of Legends'ın EN ÖZEL Kostümü: Ölümsüz EFSANE Ahri

Hall of Legends'ın İlk Üyesi Faker Neleri Başardı?

SK Telecom T1 (SKT T1) oyuncusu Faker (gerçek adı Lee Sang-hyeok), League of Legends dünyasının en ünlü ve başarılı oyuncularından biridir. İşte Faker'ın başlıca başarıları:

  1. World Championship (Dünya Şampiyonası):
  • 2013: Şampiyon
  • 2015: Şampiyon
  • 2016: Şampiyon
  1. Mid-Season Invitational (MSI):
  • 2016: Şampiyon
  • 2017: Şampiyon
  1. LCK (League of Legends Champions Korea):
  • 2013 Summer: Şampiyon
  • 2014 Winter: Şampiyon
  • 2015 Spring: Şampiyon
  • 2015 Summer: Şampiyon
  • 2016 Spring: Şampiyon
  • 2017 Spring: Şampiyon
  • 2019 Spring: Şampiyon
  • 2019 Summer: Şampiyon
  • 2020 Spring: Şampiyon
  • 2022 Spring: ŞampiyonLeague of Legends'ın EN ÖZEL Kostümü: Ölümsüz EFSANE Ahri

Hall Of Legends'tan Faker'a Özel Ölümsüz Efsane Ahri Kostümü

Hall of Legends'ın ilk üyesi olan Faker için onun en sevdiğim şampiyonlardan biri olan Ahri'ye özel bir kostüm tasarladı. Her parçası Ölümsüz İblis Kral için parça parça inşa edildi. Bu onun 12 yıllık başarılarla dolu League of Legends macerasından, Sihirdar Vadisine bırakacağı en büyük miras olacak.

League of Legends'ın EN ÖZEL Kostümü: Ölümsüz EFSANE AhriFaker'ın Ölümsüz Efsane Ahri Kostümü Kaç RP Olacak?

Bu kostüm ve tema tamamen yeni olduğu için fiyatlandırma konusunda henüz bir bilgimiz ne yazık ki yok. Fakat tahminlerimize göre kostümün 2 farklı varyantı olacak. Bir tanesi 1820 veya 3250'ye alınıp, geliştirilebilir olacak. Diğeri ise daha önce Sonsuz Karanlık Jhin ve True Damage Ekko'da gördüğümüz gibi İhtişamlı Varyant versiyonu olup yalnızca kutularla elde edilebilecek. Bunlar tamamen bizim tahminlerimiz, fiyatlar tamamen farklı çıkabilir.

Hızlı ve güvenli Riot Puan için Dijipin'i ziyaret etmeyi unutmayın!

League of Legends'ın EN ÖZEL Kostümü: Ölümsüz EFSANE AhriÖlümsüz Efsane Ahri Tanıtım Fragmanı:



Yeni League of Legends Debonair Kostümleri Yolda!
Yeni League of Legends Debonair Kostümleri Yolda!

League of Legends'a gelen yeni kostümler harika gözüküyor. Şimdilik test serverı yani PBE'de olsa da geleceği kesinleşti.