LoL'e Gelmesi Gereken Çerçeve Sistemi!

LoL'e Gelmesi Gereken Çerçeve Sistemi!

Gelen bilgilere göre Çin bölgesindeki TFT'ye (Golden Spatula) yeni bir çerçeve sistemi ekleniyor. Bu sisteme göre artık oyuncular Minik Efsanelerin yanında karakterlere özel çerçevelerde satın alabilecek. Eğer bu kadar özenle bu sistemi devam ettirebileceklerse normal LoL'e de kesinlikle getirmeliler.

Çin Sunucusuna Eklenen Çerçeveler

İlgini Çekebilecek Diğer LoL Haberleri

Çin Sunucusuna Eklenen Çerçeveler

Gelen bilgilere göre Çin bölgesindeki TFT'ye (Golden Spatula) yeni bir çerçeve sistemi ekleniyor. Bu sisteme göre artık oyuncular Minik Efsanelerin yanında karakterlere özel çerçevelerde satın alabilecek. Eğer bu kadar özenle bu sistemi devam ettirebileceklerse normal LoL'e de kesinlikle getirmeliler. Son çıkan Vahşi Batılı kostüm setine ne çok yakışırdı bu tarz bir çerçeve. LoL'ün profil düzenlemesinin zayıf olduğunu düşünen biri olarak bu projeyi kesinlikle destekliyorum.

En hızlı RP Kodları için Dijipin'i ziyaret etmeyi unutma!

İlgini Çekebilecek Diğer LoL Haberleri

Sıradaki Şampiyon?

Ornn'a YENİ Kostüm Geliyor

Yenilenmiş Skarner Yakında Oyunda!

Chibi Yone Geliyor!

LoL'e Gelmesi Gereken Çerçeve Sistemi!LoL'e Gelmesi Gereken Çerçeve Sistemi!

PlayStation’ın State of Play Sunumu Sızıntıları ve Ghost of Tsuhima Devam Oyunu
PlayStation’ın State of Play Sunumu Sızıntıları ve Ghost of Tsuhima Devam Oyunu

Bir söylentiye göre, yeni bir PlayStation State of Play sunumu Temmuz ayının ilk haftası olacağı yönünde. Fransız site olan JeuxVideo, yeni bir PlayStation State of Play sunumunun 8 Temmuz'da yayınlanabileceğini iddia eden bir rapor yayınladı.