Supercell'den Yeni Mobil Oyun: Squad Busters

Supercell'den Yeni Mobil Oyun: Squad Busters

Supercell uzun süreli olan sessizliğini bozarak yeni oyunları Squad Busters hakkında bazı bilgileri bizlerle paylaştı. 29 Mayıs'ta Dünya Lansmanı yapacak Squad Busters, mobil oyun dünyasına yepyeni bir mekanikle giriş yapmaya hazırlanıyor.

Tüm Supercell Karakterleri Tek Bir Oyunda, Karşınızda Squad Busters!

  • Squad Busters Nedir?

  • Squad Busters Türkiye'de Ne Zaman Çıkacak?

Tüm Supercell Karakterleri Tek Bir Oyunda, Karşınızda Squad Busters!

Supercell uzun süreli olan sessizliğini bozarak yeni oyunları Squad Busters hakkında bazı bilgileri bizlerle paylaştı. 29 Mayıs'ta Dünya Lansmanı yapacak Squad Busters, mobil oyun dünyasına yepyeni bir mekanikle giriş yapmaya hazırlanıyor. Oyunun en dikkat çekici özelliği ise, tüm Supercell oyunlarındaki karakterleri tek bir platformda buluşturması olacak! Bu sayede Clash of Clans, Hay Day, Brawl Stars ve daha birçok oyundan sevdiğiniz kahramanlar ile heyecan dolu savaşlara katılabileceksiniz.

Squad Busters Nedir?

Squad Busters'ın oynanışında bazı aşamalar mevcut.

  • İlk aşamada oyuna başladığınızda takımınızı kurmak için mücehver toplamanız gerekiyor. Bu aşamada ağaç keserek ya da goblin öldürerek gerekli malzemeleri toplayabiliyorsunuz.
  • İkinci aşamada ise topladığınız mücehverler ile takımınıza Clash of Clans, Hay Day, Brawl Stars ve daha birçok Supercell oyunundan yeni karakterler ekleyebiliyorsunuz.
  • Üçüncü aşamasında ise arenadaki diğer oyuncuları öldürüp karakterlerinizi evrimleştirmeye çalışıyorsunuz.

Oyunun en kilit aşaması karakterlerinizin hepsinin oyun başında çocuk versiyonda olup, oyun içerisinde evrimleşmeleri. Squad Busters güçlendirmelerinizi seçmeniz gereken taktiksel bir yaklaşımda sunuyor size.

Squad Busters Türkiye'de Ne Zaman Çıkacak?

Squad Busters Dünya Lansmanıyla beraber 29 Mayıs'ta Türkiye dahil olmak üzere bir çok ülkede çıkışını yapacak. Ön kayıt gerçekleştirip ödüllerinizi kapmayı unutmayın!

Squad Busters'ı IOS ve Android cihazlarınızdan indirebilirsiniz.

Ön Kayıt Yapmak İçin Tıklayınız.

Clash of ClansBrawl StarsHay DayClash Royale ve Boom Beach karakterlerinin bulunduğu Squad Busters maceranda her zaman yanındayız! 

Squad Busters Elmas paketleri en uygun fiyatlar ve güvenli ödeme seçenekleri ile Dijipin.com'da sizleri bekliyor.

Supercell'den Yeni Mobil Oyun: Squad Busters

VALORANT Split Haritası Ocak 2023'te Geri Dönecek!
VALORANT Split Haritası Ocak 2023'te Geri Dönecek!

Harita Havuzu Değişiklikleri Split üzerinde birkaç değişiklik yapılmış haliyle 6.0 yamasında geri dönecek! Fakat Breeze ve Bind dereceli