Profesyönel VALORANT Oyuncusu, Toksiklikten Dolayı Sınırsız Ban Yedi!

Profesyönel VALORANT Oyuncusu, Toksiklikten Dolayı Sınırsız Ban Yedi!

Valorant Pro'su Vilius Malinauskas'ın toksik davranışı, Riot Games'in onun Valorant Challengers East'te yarışmasını kalıcı olarak

Valorant Pro'su Vilius Malinauskas'ın toksik davranışı, Riot Games'in onun Valorant Challengers East'te yarışmasını kalıcı olarak yasaklaması ile kaynama noktasına ulaştı.

Eski profesyonel Vilius 'krea6on' Malinauskas, diğer oyunculara toksik davranışlar içeren tekrarlayan durumlardan sonra Valorant East: United ve Valorant Challengers East: Surge'de yarışmaktan kalıcı olarak men edildi.

Valorant East United'dan men edilmesi, Doğu Avrupalılara sahnede atılım yapma fırsatları sağlamayı amaçlayan çevrimiçi bir devrede rekabet edemeyeceği anlamına gelir; ayrıca, Challengers East: Surge yasağı, esasen tüm 2. kademe yarışmalardan men edildiği ve büyük olasılıkla profesyonel kariyerine son verdiği anlamına gelir.

Valorant Masters Tokyo Özel Oyuncu Kartı Muhteşem!Elbette, teorik olarak krea6on, EMEA dokuz alt lige bölünmüş olduğundan, bölgedeki diğer Meydan Okuyanlar Liglerinde yer alabilir, ancak gerçekçi olarak, diğer toplulukların onu kollarını açarak karşılayacağından şüpheliyiz.


LoL'ün Sıradaki Efsanevi Kostümü; Arş Hükümdarı Varus
LoL'ün Sıradaki Efsanevi Kostümü; Arş Hükümdarı Varus

Arş Hükümdarları serisi için hazırlanan büyük etkinlikten daha önceki yazılarımızda bahsetmiştik. Kostümlerin detayları gelmeye başladığı için artık RP bedellerini de biliyoruz. Özel yay tutuşu ile beraber Arş Hükümdarı Varus Efsanevi kostüm kategorisinde yer alacak ve 1820 RP'ye satılacak.