VALORANT 6.07 Yama Notları

VALORANT 6.07 Yama Notları

Bind nihayet geri döndü. Derecesiz ve rekabete dayalı sıralardan çıkarıldığından beri bu haritada büyük değişiklikler yapıldığını fark edeceksiniz.

Bind nihayet geri döndü. Derecesiz ve rekabete dayalı sıralardan çıkarıldığından beri bu haritada büyük değişiklikler yapıldığını fark edeceksiniz. Görüşlerinizi bizimle mutlaka paylaşın.

Bu yama notlarında ayrıca Sova'nın Keşif Oku'nda yapılan güncellemelerin yanı sıra AFK kalma ve sıradan çıkma davranışlarına müdahale sistemlerimizdeki değişiklikler de yer alıyor.

AJAN GÜNCELLEMELERİArayüz Göstergeleri GüncellemesiArayüz göstergelerinin tüm ajanlarda tutarlı olabilmesi adına bazı yeteneklerin arayüz göstergelerini güncelledik.

ReynaKem Göz'den (C) sarı gösterge kaldırıldı.KAY/OPARÇA/Tesirli'ye (C) kritik tehlike göstergesi eklendi.Skyeİzsürenler'den (X) sarı gösterge kaldırıldı.KilljoyAlarm Botu'ndan (E) sarı gösterge kaldırıldı.ChamberKartvizit'ten (C) sarı gösterge kaldırıldı.

Yama notlarının devamını okumak için tıklayın.

Cities Skylines 2 Duyuruldu!
Cities Skylines 2 Duyuruldu!

Cities: Skylines, Dünyanın önde gelen şehir kurma oyunu Skylines'ın devamı geliyor. İlk fragman ne yazık ki tamamen sinematik, bu