Ada Wong'un Resident Evil 4 Remake Seslendirmenine Kötü Eleştiri

Ada Wong'un Resident Evil 4 Remake Seslendirmenine Kötü Eleştiri

Resident Evil 4'ün yeniden yapımında ikonik Ada Wong karakterini seslendiren Lily Gao, performansı nedeniyle tacize maruz kalıyor

Resident Evil 4 (başlangıçta 2005'te piyasaya sürüldü) Resident Evil oyunlarının en iyilerinden biridir ve bu nedenle, remake'in iyi bir oyun olması gerekiyordu. Ancak bazı oyuncular ve hayranlar artık oyunu bombalıyor ve hatta Lily Gao'yu (Ada Wong'un seslendirme sanatçısı) açıkça taciz ediyor. Sebebi mi? Oyun artık çok "woke oldu".

Temel olarak, RE4 versiyonundaki Ada Wong, farklı bir elbiseyle güncellendi (biraz daha az açık, ancak yine de çok sıkı) ve diyaloğu biraz daha az açıkça çapkın/seksi olacak şekilde değiştirildi. Bu, kamera Ada'nın vücudunda kaldığında oyunun hala çok sayıda anının olmasına ve genel olarak RE Remake'in kıyafetleri biraz daha az gösterişli hale getirmek için güncellemesine rağmen.

Hayranlar, oyunun yazarlarına veya geliştiricilerine şikayet etmek yerine bunu seslendirme sanatçısı Lily Gao'dan çıkarırken, aynı zamanda bu daha bastırılmış ve alaycı Ada Wong olarak performansını ağır bir şekilde eleştiriyor. Gao, Instagram hesabını zaten devre dışı bıraktı ve geçmişte diğer siyahi aktörlere (John Boyega, Ahmed Best, Kelly Marie Tran) yöneltilen nefretle bu yolu daha önce yürüdüğümüzü düşünmeden edemiyorum. ve Moses Ingram, sadece kafamın üstünden bir avuç isim).

Valorant 2.10 Yaması İptal Edildi!
Valorant 2.10 Yaması İptal Edildi!

Uzun süredir FPS problerimleriyle uğraşan neredeyse en çok oynanan fps oyunları arasında yer alan Valorant, gelecek 2.10 yamasını iptal etti.