AMD Radeon RX 7600 XT Çıkış Tarihi Duyuruldu!

AMD Radeon RX 7600 XT Çıkış Tarihi Duyuruldu!

Tıpkı NVIDIA'nın gelecek ay RTX 4060 serisini tanıtması gibi, AMD de artık orta sınıf GPU segmentine odaklanacak. RX 7600 XT GPU'nun, bu yeni kartın söylentilere

Tıpkı NVIDIA'nın gelecek ay RTX 4060 serisini tanıtması gibi, AMD de artık orta sınıf GPU segmentine odaklanacak. RX 7600 XT GPU'nun, bu yeni kartın söylentilere göre çıkış tarihi olan 25 Mayıs'ta geleceği bildirildi.

Kurul ortakları, 15 Mayıs'tan itibaren basına ve etkileyicilere RX 7600 XT GPU'yu örneklemeye başlayacak ve alıcılar tarafından nakliye ve test için 10 gün tanıyacak. Planlanan herhangi bir AMD referans modeli olup olmadığı belli değildi.

İlginç bir şekilde AMD, inceleme ambargolarını MSRP ve MSRP olmayan kartlar arasında bölerek NVIDIA'nın yönergelerini kopyalayacak gibi görünüyor. Bu, lansman sırasında daha ucuz kartlar görmeyi tercih eden tüketiciler için iyi bir haber. Böyle bir hareket, yönetim kurulu ortaklarını lansman gününde bu kartlara öncelik vermeye zorlayacak.

Kart ise 25 Mayıs tarihinde piyasada olacak.

TFT'ye Eklenecek Yeni Minik Efsaneler!
TFT'ye Eklenecek Yeni Minik Efsaneler!

Yeni sezonla beraber TFT Set 10'nun ikinci kısmı başlıyor. Yeni kısımla beraber yeni bir savaş bileti ve minik efsaneler oyuna eklenecek.