EA CEO'su Battlefield'ın Tamamen Farklı Şekilde Geleceğini İddia Etti!

EA CEO'su Battlefield'ın Tamamen Farklı Şekilde Geleceğini İddia Etti!

Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson, Battlefield 2042 ile ilgili tüm sorunlara rağmen, serinin yayıncının geleceğinin "anlamlı bir parçası"

Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson, Battlefield 2042 ile ilgili tüm sorunlara rağmen, serinin yayıncının geleceğinin "anlamlı bir parçası" olacağını söylüyor.

EA'nın en son yatırımcı raporunun bir parçası olarak Wilson, Battlefield 2042'nin lansmanı sırasında (GamesRadar aracılığıyla) karşılaştığı zorlukları kabul ederek sık sık Battlefield'dan söz etti. Wilson, başta Battlefield olmak üzere birçok büyük markasının "sahipliğini" almaktan ve "gelecek için [...] inşa etmekten" bahsetti. Ayrıca, EA'nın "Battlefield'ı gelecekte tamamen yeni bir şekilde geri getirme yeteneğine" sahip olduğuna inanıyor, ancak bunun tam olarak ne anlama geldiğinden bahsetmedi.

Bir Soru-Cevap oturumu sırasında yatırımcılar, Wilson'a Battlefield ile ilgili çeşitli projelerin ilerleyişi hakkında sorular sordu. CEO, "herhangi bir tarih duyurumuz olmadığını" kaydetti, ancak franchise'ın yeni liderlik ekibiyle yakın zamanda yaptığı bir görüşmenin ardından, "bu ekibe olağanüstü güveni ve ilerlemeye olağanüstü güveni olduğunu söyledi."

Belirli ayrıntılar hakkında paylaşacak başka bir şeyi yoktu, ancak zamanı "uygun" olduğunda daha fazlasının geleceğini söyledi. Wilson, Battlefield'ın EA'nın stratejisine "sağlam bir şekilde yerleştirildiğini" yineledi ve "platformlar, iş modelleri ve coğrafyalar genelinde büyük çevrimiçi toplulukları çeken ve eğlendiren oyunlar ve deneyimler inşa ediyor. Ve Battlefield'ın anlamlı olacağını düşünüyoruz. geleceğimizin bir parçası. Ve zaman ilerledikçe daha çok zaman paylaşacağız ve daha çok paylaşacağız."

Battlefield 2042, hayranlar tarafından en iyi karşılanan oyun değildi, bu da oyunun EA'nın beklentilerine ulaşamamasına yol açtı. Ridgeline'ın gelecekteki bir Battlefield oyunu için tek oyunculu bir kampanya geliştirmek üzere DICE ile çalıştığını bildiğimiz için serinin geleceği tamamen belirsiz değil, ancak bununla ilgili ayrıntılar şu anda gizli.


PlayStation’ın State of Play Sunumu Sızıntıları ve Ghost of Tsuhima Devam Oyunu
PlayStation’ın State of Play Sunumu Sızıntıları ve Ghost of Tsuhima Devam Oyunu

Bir söylentiye göre, yeni bir PlayStation State of Play sunumu Temmuz ayının ilk haftası olacağı yönünde. Fransız site olan JeuxVideo, yeni bir PlayStation State of Play sunumunun 8 Temmuz'da yayınlanabileceğini iddia eden bir rapor yayınladı.