12 Minutes Ağustos’ta Xbox Konsollarına ve Pc’ye Geliyor

12 Minutes Ağustos’ta Xbox Konsollarına ve Pc’ye Geliyor

2 Minutes, Xbox E3 vitrininde açıklandığı gibi bu yazın sonunda yayınlanacak. Uzun zamandır beklenen Annapurna oyunu 19 Ağustos 2019'da çıkacak. Oyun aynı tarihte Xbox One, Xbox Series X , Xbox Series S ve PC'ye gelecek

12 Minutes, Xbox E3 sunumunda açıklandığı gibi bu yazın sonunda yayınlanacak. Uzun zamandır beklenen Annapurna oyunu 19 Ağustos 2019'da çıkacak. Oyun aynı tarihte Xbox One, Xbox Series X , Xbox Series S ve PC'ye gelecek. 

12 Dakika oyuncu kadrosu, herhangi bir büyük Hollywood filmiyle eşleşebilir. Oyunun kısa süre önce Willem Dafoe, Daisy Ridley ve James McAvoy'u içereceği açıklandı. 12 dakika, oyuncuların aynı 12 dakikayı tekrar tekrar yaşamalarını sağlayacak, tekrar eden bir gerilim filmi gibi. Sahne ayrıntılarla dolu ama kısa, bu yüzden neler olup bittiğini anlamanız gerekecek. 

Oyuncu, oyundaki olayların temeline inmek, bunun neden devam ettiğini ve durumun gerçeğinin ne olduğunu anlamalarına yardımcı olacak ayrıntıları ve ipuçlarını bulmakla görevlendirilecek. Bu değişik ve bir o kadar da büyüleyici gözüken oyun umarım bir hayal kırıklığı ile sonlanmaz.Luis Antonio'nun yıldızlarla dolu bağımsız oyunu uzun süredir yapım aşamasında. Bakalım bizi nasıl bir yapım bekliyor?

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Forza Horizon 5 Çıkış Tarihi Belli Oldu, Kasımda Buluşuyoruz!

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Dead Island, Saints Row ve Metro E3'te Olmayacak
Dead Island, Saints Row ve Metro E3'te Olmayacak

Deep Silver şirketi ise bu söylentilere dur demek için resmi Twitter hesabından bir açıklama yaptı.