2K Games Sızıntıları, Yeni Xcom Tarzı Marvel Oyunu, Spin-Off Borderlands ve Daha Fazlası

2K Games Sızıntıları, Yeni Xcom Tarzı Marvel Oyunu, Spin-Off Borderlands ve Daha Fazlası

Sızıntılar, 2K Games'in Marvel XCOM tarzı oyun, bir spin-off Borderlands oyunu ve daha fazlası üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

Sızıntılar, 2K Games'in Marvel XCOM tarzı oyun, bir spin-off Borderlands  oyunu ve daha fazlası üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

Swine_flu_greg'den (bundan sonra Greg'i arayacağız) Reddit gönderisi, 2K Games'in yaklaşan duyuruları hakkında ikinci el bilgilerden alıntı yaptığını iddia ediyor. Ayrıca, "kaynağa kesinlikle güvendiklerini ve bunun aşağı yukarı doğrudan 2K'dan geldiğini" ve kaynağın tanıtım materyallerini ve fragmanları gördüğünü iddia ediyorlar!

İlk olarak Greg, Dallas Mavericks'ten Dirk Nowitzki'nin NBA 2K22'nin kapak sporcusu olacağını iddia ediyor. Ancak, bunun Legendary Edition gibi oyunun diğer sürümlerinin kapağı olabileceğini kabul ediyorlar.

Ardından Greg, yeni bir Borderlands  spin-off unvanının duyurulacağını iddia ediyor  ; ya “ WONDERLANDS“ ya da “Tiny Tina’s Wonderlands;” her ikisi de zaten Gearbox'ın ticari markasıdır. Kod adı Daffodil olan oyunun, çok sınıflı kahramanların oynanabileceği diğer Borderlands  oyunlarıyla aynı tarzda olacağı iddia ediliyor  .

Greg, yeni bir Firaxis Oyununun geliştirilmekte olduğunu iddia ediyor. Kod adı CODA olan bu , kaynağın açıkladığı gibi “Marvel kahramanlarıyla XCOM”  olacak . Ünlü oyuncuların da karakterleri seslendireceği bildiriliyor.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzometrik Şehir İnşa Etme Oyunu Duyuruldu: City of Atlantis!

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Thirsty Suitors: Ailenizi Hayal Kırıklığına Uğratın
Thirsty Suitors: Ailenizi Hayal Kırıklığına Uğratın

Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Outerloop Games, PC için yeni hikaye odaklı macera oyunu Thirsty Suitors'ı duyurdu!