Açık Dünya Korku Oyunu: Wronged Us PC Ve Konsol İçin Duyuruldu

Açık Dünya Korku Oyunu: Wronged Us PC Ve Konsol İçin Duyuruldu

Delutional Studio, 2023'te Windows PC ve konsollara gelecek yeni bir açık dünya hayatta kalma korku oyunu olan Wroned Us'ı duyurdu.

Delutional Studio, 2023'te Windows PC ve konsollara gelecek yeni bir açık dünya hayatta kalma korku oyunu olan Wroned Us'ı duyurdu.

11 (5)

Tek bir kişi tarafından  geliştirilen oyun Wroned Us, 2023'te PC için gelecek olsa da, henüz belirlenmiş bir oyun konsolu bulunmamakta.

Oyunun şu anki durumuna bakacak olursak, başlangıçta 2022 olarak planlanmıştı, ancak “oyunun kapsamındaki son değişiklik nedeniyle” ertelenmek zorunda kaldı. Oyun hala “geliştirme aşamasında” ve neredeyse bir buçuk yıldır geliştirilmekte

Oyun Hakkında

1 (4)

WRONGED US, küçük bir kasabada geçen sinematik hikaye odaklı bir oyundur. Oyuncu, psikolojik korkularla yüzleşerek, bulmacaları çözerek ve yol boyunca canavarlarla savaşarak ayrıntılı ve terk edilmiş bir Kasabayı keşfedecek. Oyuncular, yol boyunca çeşitli NPC'lerle Etkileşime girerek şehrin farklı bölgelerini keşfetmekte özgür olacaklar.

Oyun Hangi Yapımlardan Esinlendi?

111 (2)

Dark Souls: Açık dünya ve npc görev tasarımı, Dark Souls’dan esinlenmiştir. Bir yan göreve başlamış olsanız, bitirmiş veya başarısız olmuş olsanız da, nereye gideceğinizi söyleyen herhangi bir kullanıcı arayüzünüz olmayacak.

Silent Hill: Hikaye, Ayarlar ve atmosfer, Silent Hill’den esinlenmiştir.

Resident Evil: Oynanış ve oynanış mekaniği, Resident Evil'den ilham alınmıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Battlefield 2042’nin Baş Tasarımcısı EA DICE’tan Ayrıldı

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

 

Whiteout Survival’da Kaynak Yönetimi Nasıl Yapılır?
Whiteout Survival’da Kaynak Yönetimi Nasıl Yapılır?

Whiteout Survival'da Kaynak yönetiminin önemi nedir? Gıda, odun ve su kaynaklarını nasıl koruyabiliriz?