Amazon’un Mass Effect TV Dizisi İçin Anlaşma Yakın!

Amazon’un Mass Effect TV Dizisi İçin Anlaşma Yakın!

Amazon Studios'un Mass Effect TV dizisi üretmek için anlaşmaya yaklaştığı bildirildi. Diğer fantezi uyarlamalarının başarısı tarafından bu dizinin anlaşmaya varacağı tahmin ediliyor.

Amazon Studios'un Mass Effect  TV dizisi üretmek için anlaşmaya yaklaştığı bildirildi. Diğer fantezi uyarlamalarının başarısı tarafından bu dizinin anlaşmaya varacağı tahmin ediliyor.

222 (7)

Amazon Prime Video'nun da genel olarak uyarlamalara çok yatkın olduğunu son zamanlarda çıkan fantezi dizilerinden biliyoruz. Bunlardan bazıları,  Wheel of Time (fantezi romanı dizisi), The Boys  (çizgi roman serisi) ve yaklaşan  Yüzüklerin Efendisi  TV dizisi. Bu gelecekteki uyarlamalardan bir diğeri ise, Mass Effect  TV dizisi olacak!

Amazon Studios, onu geliştirmek için bir anlaşmaya çok yakın olduğunu belirtti. Amazon Studios başkanı Jennifer Salke, Deadline'a “Her türden fantezi türüne yatırım yapmaya devam ettiğimizi göreceksiniz” dedi. "Studios'ta, yaratıcı ortaklarımızla bu planlar üzerinde yorulmadan çalışan, tür odaklı bir ekibimiz var ve daha fazlasını sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz." Diye belirtti.

Commander Shephard’ı, Henry Cavill mi Oynayacak?

22 (10)

Bu yılın Şubat ayında, Henry Cavill ( The Witcher  TV dizisindeki Geralt ) Instagram'a ilk bakışta önemsenmeyecek bir fotoğraf paylaşmıştı.

2 (3)

Bu fotoğrafı netleştirdiğimizde ise Mass Effect’in ana taşlarından birkaç kelimeyi görebildik! Onlardan bazıları: “Cerberus", "Reaper", "Geth" or "Tali'Zorah" gibi isimlerdi. Yani serideki kilit isimler. Henry Cavill büyük ihtimalle Kumandan Shephard’I canlandıracak diye bir düşüncemiz var. Ancak henüz resmi bir duyuru söz konusu değil. Takipte kalın!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bulut Tabanlı Retro Oyun Hizmeti: Antstream Arcade Artık Epic Games'te!

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Ayrılmasından Kısa Bir Süre Sonra Assasins Creed:Valhalla Anlatı Yönetmeni Ubisoft’a Geri Döndü
Ayrılmasından Kısa Bir Süre Sonra Assasins Creed:Valhalla Anlatı Yönetmeni Ubisoft’a Geri Döndü

Darby McDevitt, Assassin's Creed'in geleceği için heyecanlı olduğunu belirtti!