Assassin's Creed Valhalla Oyun Direktörü, EA’ye Katılmak için Ubisoft’tan Ayrıldı

Assassin's Creed Valhalla Oyun Direktörü, EA’ye Katılmak için Ubisoft’tan Ayrıldı

Deneyimli tasarımcı ve oyun direktörü Eric Baptizat, Ubisoft'ta 16 yıl çalıştıktan sonra EA Motive'e katılmak için ayrıldı.

Deneyimli tasarımcı ve oyun direktörü Eric Baptizat, Ubisoft'ta 16 yıl çalıştıktan sonra EA Motive'e katılmak için ayrıldı. Peki söylentilerin dolaştığı yeni Dead Space oyunu için çalışmaya başlamış olabilirler mi?

Baptizat, Ubsioft'un destek amaçlı Assassin's Creed serisini yeniden başlatan ekibin bir parçasıydı ve Assassin's Creed Origins'de baş tasarımcı ve Assassin's Creed Valhalla'nın oyun direktörü olarak çalışmıştı.

EA, Baptizat'ın hangi projeler üzerinde çalışacağını kamuoyuyla paylaşmadı ve Axios'a göre, "ne EA ne de Baptizat hareket hakkında hiçbir yorum yapmıyor", bu da doğal olarak bu spekülatif yangınları daha da alevlendirdi…

Dead Space söylentilerinin dolaşmasının nedenlerinden biri ise geçen hafta rapor sızıntıları dolayısıyla Dead Space’in yeniden bir proje olarak başlatılacağı duyurulmuştu. Ve çok gariptir ki, Dead Space projesinin arkasında olan ve sızıntıları çıkan Ea Stüdyosu; Ea Motive’di. Eric’in Ubisoft’tan ayrılıp bir anda EA Motive’e geçmesi bir tesadüf mü? Hiç sanmıyoruz…

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bokeh Game Stüdyosu, Yeni Korku Oyununun "Oyuncunun Aklıyla Oynayacağını" Söyledi

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Whiteout Survival’da Kaynak Yönetimi Nasıl Yapılır?
Whiteout Survival’da Kaynak Yönetimi Nasıl Yapılır?

Whiteout Survival'da Kaynak yönetiminin önemi nedir? Gıda, odun ve su kaynaklarını nasıl koruyabiliriz?