Assassin’s Creed: Valhalla Steam’e Geliyor!

Assassin’s Creed: Valhalla Steam’e Geliyor!

Assassin’s Creed: Valhalla Steam’e Geliyor! Ubisoft, yaklaşık dört yıl sonra oyunlarını tekrar Steam'e getirmeye başlayacak. İlk olarak, yayıncının son bir

Assassin’s Creed: Valhalla Steam’e Geliyor!

Ubisoft, yaklaşık dört yıl sonra oyunlarını tekrar Steam'e getirmeye başlayacak. İlk olarak, yayıncının son birkaç yılın en büyük oyunlarından biri olan Assassin's Creed Valhalla’yı getiriyor! Oyun 6 Aralık'ta Steam'deçıkış yapacak. City builder oyunu olarak geçen Anno 1800 ve Free to Play olan Roller Champions da sonraki bir tarihte Steam'de olacak.

 

Ubisoft sözcüsü Eurogamer'e şunları söyledi: "Ubisoft Connect aracılığıyla tutarlı bir oyuncu ekosistemi sağlarken oyunlarımızı nerede olurlarsa olsunlar farklı kitlelere nasıl ulaştıracağımızı sürekli olarak değerlendiriyoruz." 

 

Assassin's Creed Valhalla, Ubisoft'un oyunun son içerik güncellemesini yayınlamasıyla birlikte Steam'e gelecek. Yine 6 Aralık'ta gelecek olan Son Bölüm, Eivor'un hikayesinin sonunu getirecek ve bazı hikayeleri birbirine bağlayacak. Ancak Ubisoft, oyuncuların beklediği New Game + modunun olmayacağını doğruladı. "Oyunun derinliğinin, yeniden oynanabilirliği benzersiz ve ödüllendirici hale getirmek için bize sınırlı seçenekler sunduğunu fark ettiği" için New Game+ modu eklemedi.

EA Sports Yeni Logosunu Yayınladı
EA Sports Yeni Logosunu Yayınladı

EA, yeni FIFA olacak olan EA Sports FC'nin logosunu açıkladı ve oyunla ilgili ilk birkaç ayrıntıyı paylaştı. Temmuz ayında daha fazla ayrıntı verilecek