Asus'tan Steam Deck'e Rekabetçi Konsol!

Asus'tan Steam Deck'e Rekabetçi Konsol!

Asus, Valve'ın çokça övülen ve popüler Steam Deck'inin halefi olabilecek bir cihazın ambalajını açtı . Asus ROG Ally, Steam Deck 2 istek listesinde

Asus, Valve'ın çokça övülen ve popüler Steam Deck'inin halefi olabilecek bir cihazın ambalajını açtı . Asus ROG Ally, Steam Deck 2 istek listesinde olabilecek birçok şeyi kontrol ediyor gibi görünüyor ; SteamOS yerine daha güçlü bir özel APU, daha iyi ekran, daha sessiz çalışma ve Windows. Ancak Asus, sapkın bir şekilde cihazı , şirketlerin genellikle şaka ürünlerini "piyasaya sürdüğü" 1 Nisan Şakası gününde piyasaya sürmeyi seçti. Lansman zamanlamasına rağmen, ROG Ally'nin gerçek bir ürün olduğu kesin görünüyor ve bu niş içinde yalnızca ikinci büyük markalı cihaz olmayı hedefliyor. ROG Ally'nin başarısının anahtarı olacak AMD'den yeni bir özel silikon parçasına sahip olması büyük ölçüde Asus'un önemli bir isim olması sayesindedir. Asus ROG Ally, ana işletim sistemi olarak Windows 11'i çalıştırır. Windows kullanıcı arabirimi, bunun gibi küçük bir ekranda biraz karmaşık, ancak plan, oyuncuların Asus Armory Crate aracılığıyla büyük bir oyun küçük resim görünümünde gezinmesi gibi görünüyor. Herkesin PC çevre birimlerini, bileşenlerini ve dizüstü bilgisayarlarını ayarlamak için kullanılan bu Asus aksesuar yazılımı hakkında iyi bir fikri yok.

Açık Dünya Korku Oyunu: Wronged Us PC Ve Konsol İçin Duyuruldu
Açık Dünya Korku Oyunu: Wronged Us PC Ve Konsol İçin Duyuruldu

Delutional Studio, 2023'te Windows PC ve konsollara gelecek yeni bir açık dünya hayatta kalma korku oyunu olan Wroned Us'ı duyurdu.