Bayonetta 3 İçin Yeni Bilgiler Bu Yıl Gelecek

Bayonetta 3 İçin Yeni Bilgiler Bu Yıl Gelecek

Bayonetta 3'ün yönetmeni, bu yıl oyunla ilgili yeni bilgilerin geleceğini yeniden belirtti. Nintendo, büyük E3 2021 Direct'i düzenledi ve 40 dakikalık yeni oyun tanıtımları ve görüntüleri sergiledi.

Aslında bakacak olursak, Hideki Kamiya, hayranların devam oyunu hakkında endişelenmesinden pek memnun değil…

Bayonetta 3'ün yönetmeni, bu yıl oyunla ilgili yeni bilgilerin geleceğini yeniden belirtti.

 

Nintendo, büyük E3 2021 Direct'i düzenledi ve 40 dakikalık yeni oyun tanıtımları ve görüntüleri sergiledi. Bu kadroda eksik olan PlatinumGames'in Bayonetta 3’üydü , ilk olarak Aralık 2017'de ortaya çıktı, ancak bu tanıtım fragmanından başka bir şey görmedik. Bayonetta 3 dün ortaya çıkmayınca, hayranlar Twitter'da devam filminin durumu hakkında spekülasyon yapmaya başladı. 

Bayonetta 3'ün yönetmeni Hideki Kamiya, bu durumdan hiç hoşlanmadı. "İnsanların neden 'acele edin ve bilgi verin' veya 'bize bir şey gösterin' dediğini anlıyorum, ancak 'geliştirme durdu mu?' gibi pervasız sözler veya 'Sanırım ertelendi' vb. gibi can sıkıcı şeyler bilgi kirliliğinden başka bir şey değil," dedi yönetmen Twitter'da.

Ancak Kamiya, hayranlara bir umut ışığı sundu. Küçük bir tweet dizisinin altında, yönetmen bu yılın başlarında VGC ile yaptığı bir röportajı yeniden yayınladı ve burada 2021 boyunca bir noktada Bayonetta 3'te bir güncelleme "beklemenin güvenli" olduğunu belirtti. 

Hayranlar Bayonetta 3 hakkında herhangi bir bilgi için yaygara koparıyorlar. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde Kamiya, Aralık 2020'de oyunun "çok iyi gittiğini" söyleyerek devam filmi hakkında tutumlu bir yorum yaptı. Bayonetta 3'ün kamuoyunun gözünden kaçması bu noktada bir şaka haline geldi ve hatta Bayonetta 3'ün ilk ortaya çıkmasından bu yana geçen günleri sayan bir Twitter hesabı bile var. Hesap şu anda 1.287. günde.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Gta Online Xbox 360 ve PS3 İçin Sunucularını Kapatılıyor

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Gran Turismo 7, Şubat'ta PSVR2 Güncellemesi Alacak
Gran Turismo 7, Şubat'ta PSVR2 Güncellemesi Alacak

Çoğumuz için VR muhtemelen gerçek bir Bugatti Chiron'un, bir Ford GT'nin veya bir Lamborghini Aventador'un direksiyonuna geçeceğimiz en