Blizzard'ın Efsanesi Chris Metzen, World of Warcraft'a Geri Dönüyor!

Blizzard'ın Efsanesi Chris Metzen, World of Warcraft'a Geri Dönüyor!

World of Warcraft efsanesi Chris Metzen, Blizzard'a dönüş yaptı! Blizzard'ın hikaye ve franchise geliştirmeden sorumlu eski kıdemli başkan

World of Warcraft efsanesi Chris Metzen, Blizzard'a dönüş yaptı! Blizzard'ın hikaye ve franchise geliştirmeden sorumlu eski kıdemli başkan yardımcısı, danışman rolüyle World of Warcraft ekibine geri dönüyor.

Metzen, Blizzard için 20 yıldan fazla çalıştı ve Diablo, Starcraft ve özellikle Warcraft evrenlerinden sorumluydu. World of Warcraft: Legion'un 2016'da piyasaya sürülmesinden sonra Metzen, ailesiyle daha fazla zaman geçirmek ve kendi akıl sağlığıyla ilgilenmek için Blizzard'dan ayrıldı.

Şimdi, Metzen şekillenmesine yardım ettiği dünyaya geri dönüyor gibi görünüyor. Warcraft serisinin şu anki kıdemli başkan yardımcısı ve genel müdürü John Hight, Metzen'in Warcraft'a yaratıcı danışman olarak geri döndüğünü Twitter hesabından duyurdu. Duyuruya göre Metzen, başlangıçta World of Warcraft'a odaklanacak, ancak sonunda diğer Warcraft projelerinde de çalışacak.

Metzen, Blizzard'dan ayrılmasına rağmen World of Warcraft'a yabancı değildi. Oyun geliştirmeden uzaklaşmış olmasına rağmen, World of Warcraft'taki ve çoğu Hearthstone'daki görünümlerinde Thrall'ı seslendirmeye devam etti. Metzen ayrıca hala aktif bir World of Warcraft oyuncusu ve Dragonflight'a kendi tepkilerini tweetliyor. Bunun ötesinde Metzen, 2020'de kurduğu masa üstü rol yapma oyunu şirketi Warchief Gaming'in ilk büyük projesi olan Aurobouros: Coils of the Serpent üzerinde çalışıyor.

Sizce Chris Metzen'in Blizzard'a geri dönüşü oyunun son yıllarda sönmekte olan alevlerini yeniden harlayabilir mi?

Yeni League of Legends Debonair Kostümleri Yolda!
Yeni League of Legends Debonair Kostümleri Yolda!

League of Legends'a gelen yeni kostümler harika gözüküyor. Şimdilik test serverı yani PBE'de olsa da geleceği kesinleşti.