BlizzCon 2021 Resmi Olarak İptal Edildi

BlizzCon 2021 Resmi Olarak İptal Edildi

2021'in başlarında da ertelendiği için fazla tepki toplayan ancak COVID-19 süreci nedeniyle anlayışla karşılanan etkinlik; bu Çarşamba günü, BlizzCon'un 2021'de hiçbir şekilde gerçekleştirilmeyeceğini RESMİ olarak duyurdu.

Blizzard'ın Yaptığı Resmi Açıklama

2021'in başlarında da ertelendiği için fazla tepki toplayan ancak COVID-19 süreci nedeniyle anlayışla karşılanan etkinlik; bu Çarşamba günü,  BlizzCon'un 2021'de hiçbir şekilde gerçekleştirilmeyeceğini RESMİ olarak duyurdu.

BlizzCon 2021 Resmi Olarak İptal Edildi

Bunun yanında daha büyük bir etkinliğin kapısını açık bırakan Blizzard, 2022'nin başında daha "küresel" bir etkinlik yapacağını söyledi.

Blizzard'ın Yaptığı Resmi Açıklama

"Selamlar Blizzard topluluğu,

Umarım hepiniz güvende ve iyi kalırsınız. Kaliforniya'da yüz yüze toplantılarla ilgili yönergeler gelişmeye devam ettikçe ve pandeminin durumu dünya çapında dalgalandıkça, Blizzard'daki ekipler bunun en çok özlediğimiz olaylardan biri için ne anlama geldiğini tartışıyorlar: BlizzCon.

Bazılarınızın, okyanuslardan bahsetmiyorum bile, potansiyel olarak ülkeyi geçme ve Kaliforniya'daki arkadaşlarınız, aileniz ve diğer topluluk üyelerinizle buluşma planlarınızı merak ediyor olabileceğini biliyoruz, bu nedenle bugün size bir uyarı vermek istedik. Bu yıl BlizzCon'u düzenlemeyeceğimize karar verdik. Yüz yüze bir BlizzCon oluşturmak, sadece bizim için değil, aynı zamanda birçok yetenekli prodüksiyon ortağı, e-spor profesyonelleri, ev sahipleri, eğlence sanatçıları, sanatçılar ve yerel olarak ekip oluşturduğumuz diğer işbirlikçiler için de aylarca süren destansı ve karmaşık bir olaydır. ve tüm parçaları bir araya getirmek için küresel olarak.

Pandeminin devam eden karmaşıklıkları ve belirsizlikleri, bu cephelerin çoğunda düzgün bir şekilde ilerlememizi etkiledi ve nihayetinde şimdi, oluşturmak isteyeceğimiz türden bir olayı geliştirebileceğimiz noktayı geçtik. Kasım ayında sen. Ancak herkesle tekrar bağlantı kurmadan önce çok uzun süre beklemek istemiyoruz.

Bu arada, önümüzdeki yılın başlarında, yakın zamandaki BlizzConline'daki çevrimiçi bir şovu daha küçük yüz yüze toplantılarla birleştirerek küresel bir etkinlik planlıyoruz ve planlarımız bir araya geldikçe daha fazlasını paylaşacağız. Sizlerle tekrar kutlamayı dört gözle bekliyoruz. O zamana kadar sizi Azeroth, Outland, Sanctuary ve ev dediğimiz diğer tüm dünyalarda göreceğiz."

-Saralyn Smith, BlizzCon yapımcısı

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Microsoft, E3 İçin 13 Haziran'da Xbox ve Bethesda Oyun Sunumunu Yapacak

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

PlayStation Plus'a Mart Ayı Sonunda Eklenecek Oyunlar!
PlayStation Plus'a Mart Ayı Sonunda Eklenecek Oyunlar!

Bugün, Mart ayı için PlayStation Plus Oyun Kataloğu eklemelerini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Oyun Kataloğu serisi, 21 Mart Salı günü