Bloober Ekibi, Silent Hill 2'nin Remake'in Bitmeye Yakın Olduğunu Söyledi

Bloober Ekibi, Silent Hill 2'nin Remake'in Bitmeye Yakın Olduğunu Söyledi

Silent Hill 2 Remake, ufuktaki en yeni korku oyunlarından biri ve hem eski hayranlar hem de seriyi ilk kez denemek isteyenler tarafından

Silent Hill 2 Remake, ufuktaki en yeni korku oyunlarından biri ve hem eski hayranlar hem de seriyi ilk kez denemek isteyenler tarafından merakla bekleniyor.

Konami, Layers of Fear ve The Medium şöhret tarafından geliştirilmekte olan Silent Hill 2 Remake'i, uzun süredir uykuda olan korku serisini canlandırmak için ilk büyük çıkış olarak belirledi ve ardından bir dizi yeni oyun gelecek.

Henüz kesin bir lansman tarihi almamış olsak da, Bloober Team CEO'su Peter Babieno kısa süre önce remake'in er ya da geç yayınlanabileceğini açıkladı.

Bankier'e konuşan Babieno, oyunun "teknik olarak hazır" olduğunu söyledi. Ancak bunun oyunun tamamen bittiği anlamına gelmediğinin altını çiziyor. Bunun yerine oyunun tamamlanmaya "yaklaştığını", ancak çıkış planının ve pazarlamanın Konami tarafından yürütüldüğünü belirtti.

Babieno'ya göre:

"Silent Hill 2 teknik olarak hazır. Bu oyunun bittiği anlamına gelmiyor ama yaklaştık. Bununla birlikte, yayın takvimi konusu ortaklarımıza aittir, promosyonun nasıl görüneceği ve oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği doğrudan bizim elimizde değildir."

Babieno'nun belirttiği gibi oyunun tamamlanmaya yakın olduğu göz önüne alındığında, umarım bu yıl içinde bir çıkış tarihi duyurusu alırız.

Back 4 Blood Fragmanı ve Beta Tarihi Açıklandı
Back 4 Blood Fragmanı ve Beta Tarihi Açıklandı

Warner Bros. Games, Turtle Rock Studios'un yakında çıkacak olan işbirliğine dayalı nişancı oyunu Back 4 Blood için yeni bir fragman ve yaklaşan beta ile ilgili ayrıntılar yayınladı.