Blu Tv’de Keyif Zamanı

Blu Tv’de Keyif Zamanı

Blu Tv'nin geniş kütüphanesinden izleyebileceğiniz dizileri derledik.

Yeşilçam: 1960’lar esintisi 


Yeşilçam, 2021 yılında Blu Tv’de yayınlanmış 2 sezonluk bir dizidir. 

Yeşilçam dediğimizde aklımıza 1960’lar gelir. Türk sinemasının altın çağı olarak bilinen 60’ların sinemasından esinlenerek kurgulanmış olan Yeşilçam dizinin başrollerini Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu üstlenmektedir. 60’ların sinema sektöründe nelerin yaşandığını, oyuncuların ve yapımcıların hayatlarını konu almaktadır. O dönemin Türkiye’sinde yaşanan sosyal, kültürel ve siyasi atmosferini yansıtıldığı bu dizi, izleyiciler tarafından olumlu eleştiriler alarak beğenilmiştir. 


Blu Tv’de Keyif Zamanı



Bir Yarım Kalan Aşkların Hikayesi 

Umur Turagay yönetmenliğini üstlendiği Yarım Kalan Aşklar, polisiye ve romantik türleri bir araya getiren bir dizidir. Dizinin başrollerini Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz üstlenmiştir. Dizideki ana karakterler Mehmet ve Elif  arasında yaşanan karmaşık duygusal ilişkisi ele alınmaktadır. Zorlukları ve engellerin sürükleyiciğiyle buluştuğu dönemeç dolu yolculuktur.


Blu Tv’de Keyif Zamanı


Masum: Suç ve Gerilim 

 

Haluk Bilginer ve Ali Atay’ın başrolünü paylaştığı Masum dizisi, sırlarla dolu olayların derinliklerinde yatan sorunları çözmek isteyen dedektifin çabalarını seyirciyle buluşturur. Ana karakterlerden Emekli Başkomiser Cevdet ve eşi Nermin ve oğlu Tarık beraber kıyı kasabasında hayatlarını sürdürmektedirler. 


Tarık'ın eşi Emel ve abisi Taner bir trafik kazasında hayatlarını kaybetmişlerdir. Cevdet'in eski öğrencisi Yusuf Komiser, yakın arkadaşı Taner'in gizemli ölümünü çözmek üzere Başkomiser Selahattin tarafından kasabaya gönderilir. Cevdet ve Nermin'in korumak zorunda oldukları sırların gün yüzüne çıkması artık kaçınılmazdır.


Blu Tv’de Keyif Zamanı


Birbirinden güzel bu dizileri Dijipin.com'da Tv/Dijital Platformlar kısmından Blu Tv'i seçerek abonelik satın alabilirsiniz.


Blu Tv’de Keyif Zamanı

Gölge Adalar Simgeleri Wild Rift'e Geliyor!
Gölge Adalar Simgeleri Wild Rift'e Geliyor!

Wild Rift, son bir aydır heyecanla beklenen Gölge Adalar temalı büyük bir etkinliğe hazırlanıyor. Bu etkinlikte özel bir oyun modunun yanı sıra, Ruh Dövüşçüsü Kalista ve Arcade Viego gibi League of Legends'da bulunmayan yepyeni kostümler de oyuna eklenecek.