Counter Strike 2 Beta'sı İçin Oyunda Saat Kasan Oyunculara Valve'dan Kötü Haber!

Counter Strike 2 Beta'sı İçin Oyunda Saat Kasan Oyunculara Valve'dan Kötü Haber!

Valve, CS:GO'da boşta kalmanın Counter Strike 2 betaya girme şansınızı artırmayacağını onayladı. Bilmeyenler için, geçen hafta Valve

Valve, CS:GO'da boşta kalmanın Counter Strike 2 betaya girme şansınızı artırmayacağını onayladı.

Bilmeyenler için, geçen hafta Valve, hemen başlayan sınırlı bir beta ile birlikte Counter Strike 2'yi duyurdu. Davet edilme şansınızı etkileyen birkaç faktör var ve "Valve resmi sunucularındaki son oynama süreniz" büyük bir etkendir. Elbette bu, birçok CS:GO oyuncusunun oyun sürelerini artırmak ve kendilerine bir beta anahtarı kapmak için boşta çalışmasına neden oldu, ancak Valve artık bu yöntemle kendinize herhangi bir iyilik yapmadığınızı ortaya çıkardı. Aslında, Valve sunucularında yaptığınız hiçbir şey beta için uygunluğunuza dahil değildir.

Resmi Counter Strike Twitter hesabından bir tweet "PSA: CS:GO'daki resmi çöpçatanlık sunucularında boşta kalmak, CS2 Sınırlı Testine girme şansınızı artırmaz." "Önemli olan oyun süresi, Sınırlı Testin başlamasından önceki oyun sürenizdi."

Söylemeye gerek yok, bu Counter Strike 2 beta sürümüne girmeyi umarak CS:GO'da hararetle zaman harcayan herkes için kötü bir durum. Ama sorun değil: herkes tüm durum hakkında çok soğuk davranıyor ve hiç kimse rahatsız olmuş gibi görünmüyor.

 
The Last Of Us 2'nin Yapım Sürecini Anlatan Belgesel Geliyor!
The Last Of Us 2'nin Yapım Sürecini Anlatan Belgesel Geliyor!

Grounded 2 adıyla çıkış yapacak bu belgesel, The Last of Us 2 çıkarken yaşanılan zorlukları ve oyuna bunların etkisini anlatacak.