Cyberpunk 2077'ye Yeni Oyun Yönetmeni Geldi

Cyberpunk 2077'ye Yeni Oyun Yönetmeni Geldi

GI.biz'in bildirdiğine göre Gabriel Amatangelo Cyberpunk'ın 2077 yeni oyun direktörü olacak.

Cyberpunk ve Geliştirmeler

GI.biz'in bildirdiğine göre Gabriel Amatangelo Cyberpunk'ın 2077 yeni oyun direktörü/yönetmeni olacak. CD Projekt ile hala devam eden ancak diğer projelere odaklanacak olan eski Cyberpunk yönetmeni Adam Badowski'nin yerini alacak.

Speakers | PAX Dev - Seattle, WA - More Info Coming Soon

 

Cyberpunk ve Geliştirmeler

Amatangelo, şu anda geliştirme aşamasında olan CD Projekt'in yaklaşan genişletmelerinde lider geliştirme ile görevlendirilecek. CD Projekt, mod yapımcıları meselelerini kendi ellerine alsalar bile, Cyberpunk 2077'yi geliştirmek için HALA aktif olarak çalışıyor.

Amatangelo daha önce Cyberpunk 2077'nin yaratıcı yönetmeniydi ve burada oyunun çok oyunculu tarafını hayata geçirmekle görevlendirilmişti. Bir BioWare tecrübesi olan Amatangelo, bir PvP tasarımcısı olarak Star Wars: The Old Republic'te çalışmış ve Dragon Quest: Inquisition DLC'sinde de görev almıştı.

Cyberpunk gerek konsolda gerek sıkıntılar yaşamıştı ve yaşmaya devam etmekteydi. Somut olarak iyileştirmeler yayınlanmış olsa da, oyun hala çok hatalı. Şu an için ise 2021'in ikinci yarısı için yeni nesil bir sürüm planlıyorlar. Bakalım nasıl olacak...

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Xbox Game Pass'e Gelen Yeni Oyunlar (20 Mayıs Sonrası)

 

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Gran Turismo 7, Şubat'ta PSVR2 Güncellemesi Alacak
Gran Turismo 7, Şubat'ta PSVR2 Güncellemesi Alacak

Çoğumuz için VR muhtemelen gerçek bir Bugatti Chiron'un, bir Ford GT'nin veya bir Lamborghini Aventador'un direksiyonuna geçeceğimiz en