Dead By Daylight’a Yeni Katil Hellraiser’dan Geliyor!

Dead By Daylight’a Yeni Katil Hellraiser’dan Geliyor!

Dead By Daylgiht daha önce de çok sevilen ve bilinen birçok katili oyuna eklemişti, örneğin: Silent Hill 2’den Piramit Kafa,Scream’den Ghostface, Resident Evil 3’ten Nemesis, Stranger Things’ten de Demogorgon ve tabii ki unutmadan geçmeyelim… Michael Myers ve Freddy Krueger’da oyunda bulunmakta.

Dead By Daylgiht daha önce de çok sevilen ve bilinen birçok katili oyuna eklemişti, örneğin: Silent Hill 2’den Piramit Kafa,Scream’den Ghostface, Resident Evil 3’ten Nemesis, Stranger Things’ten de Demogorgon ve tabii ki unutmadan geçmeyelim… Michael Myers ve Freddy Krueger’da oyunda bulunmakta. Ve birçok korkunç katil… Geniş bir seçim skalası mevcut :)

Peki bir sonraki katilin kim olacağını nereden öğrendik. Bir sonraki katilin kim olacağına dair ipuçları, spektrogram aracılığıyla HELL kelimesini ortaya çıkaran Discord'a gönderilen ses dosyalarında bulunuyordu. Ayrıca bundan sonra Twitter’da RAISE’i heceleyen bir tweet attılar. Ardından, kırmızı çiçek açan bir çiçeğin bulanık bir VHS kaydını (Cenobitler Hellraiser'da çıkıyor sadece) ve Hellraiser'ın piyasaya sürüldüğü 1987 sayısını gösteren bir teaser videosu geldi. Bu Hellraiser değil de kimdir? :)

Yorumlardaki ve Reddit'teki bazı hayranlar, bir sonraki katilin Five Nights at Freddy's'den bir karakter olacağına ikna oldular, ancak ipuçlarının hepsi oldukça tutarlı bir şekilde Hellraiser'ı işaret ediyor. Demek istediğim, biri Dead By Daylight'ın Çin kanalındaki teaserın dosya adını bile aradı ve içinde Hellraiser kelimesini buldu . Yeni katil, 21. Bölümde Dead By Daylight'a eklenecek.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Alan Wake 2 ve Control 2 Hakkında Bazı Detaylar

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

 

Honor of Kings En İyi Oynanabilirlik Ayarları Performans ve Grafikler
Honor of Kings En İyi Oynanabilirlik Ayarları Performans ve Grafikler

Honor of Kings oyun içi ayarlar nasıl yapılır? HoK kontrol,ses ayarları ve daha fazlası bu yazımızda!