Dead by Daylight Film Uyarlaması Geliyor

Dead by Daylight Film Uyarlaması Geliyor

Çok oyunculu hayatta kalma korku oyunu Dead by Daylight, Atomic Monster ve Blumhouse ile bir film uyarlaması yapıyor. Variety tarafından bildirildiği üzere

Çok oyunculu hayatta kalma korku oyunu Dead by Daylight, Atomic Monster ve Blumhouse ile bir film uyarlaması yapıyor.

Variety tarafından bildirildiği üzere, iki korku filmi devi, filmi oluşturmak için geliştirici Behavior Interactive ile birlikte çalışıyor, ancak Dead by Daylight evreninin genişlemesi dışında herhangi bir ayrıntı paylaşmadı.

Atomic Monster'dan James Wan ve Blumhouse'dan Jason Blum bir yönetmen ve senarist aramaya daha yeni başladıklarından, filme de muhtemelen birkaç yıl daha var. Wan, Blum ve Behaviour'un başkan yardımcısı Stephen Mulrooney, filmin yapımcılığını üstlenecek.

Mulrooney, "Dead by Daylight evrenini daha da genişletmek için korku filmi endüstrisinin iki devi Jason Blum ve James Wan ile çalışmaktan daha fazla heyecan duyamazdık," dedi. Atomic Monster ve Blumhouse, Dead by Daylight'ı beyaz perdeye taşımak için ideal ortaklar."

Wan, kendisinin ve Atomic Monster'daki ekibinin, "atmosfer ve korkunç kötü karakterlerle dolu inanılmaz bir ortam oluşturması" sayesinde Dead by Daylight'ın büyük hayranları olduğunu söyledi.

Game Pass'e Şubat Ayında Eklenecek Oyunlar!
Game Pass'e Şubat Ayında Eklenecek Oyunlar!

Ay sonuna yaklaşırken, resmi Microsoft X hesabı şubat ayında Game Pass sistemine eklenecek oyunları paylaştı.