Destiny 2 Lightfall 7.0.0.1 Yama Notları

Destiny 2 Lightfall 7.0.0.1 Yama Notları

Bungie, Destiny 2'nin büyük yeni Lightfall genişlemesi için yama notlarını yayınladı. 7.0.0.1 Güncellemesi artık Lightfall'ın 28 Şubat'taki

Bungie, Destiny 2'nin büyük yeni Lightfall genişlemesi için yama notlarını yayınladı. 7.0.0.1 Güncellemesi artık Lightfall'ın 28 Şubat'taki çıkışından önce ön yükleme için hazır. İçerisinde yer alan ayrıntılar, haftalardır veya aylardır duyduğumuz şeyler ancak duyduğumuz değişikliklerin kapsamı göz önüne alındığında, yamada yapılan tüm büyük ve o kadar da büyük olmayan ayarlamaları yakalamanın uygun bir yolu gibi.

Önemli değişiklikler arasında zorluk ayarlamaları var. Adept zorluğu kaldırıldı ve Hero (soft cap +20), Legend (+30) ve Master (+40) için aktivite seviyeleri ayarlandı. Bungie, "Her birinin, sizi aktivitede seviyenin altında tutan ve Grandmaster'a daha yumuşak bir yol sağlayan, ölçeklenen bir ayarı var" diyor. Bunun yanı sıra, verdiğiniz ve aldığınız elemental hasarın, dönen bir değiştiriciye dayalı olarak bir artışa tabi olacağı, önceki yakma/yakma sisteminin bir bölümü var. Şimdi, sırasıyla dalgalanmalar ve tehditler, bunları bağımsız olarak dikte edecek ve yeni bir "aşırı şarj" sistemi, belirli silah türlerinin, sezonluk Artifact'inizde açtığınız aktivite değiştiriciler ve yükseltmelerin bir kombinasyonuna bağlı olarak ek hasar vermesine izin verecek.

Yama notlarının devamını ve tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Vahşi Batılı Kostümlerinin Çerçeveleri Paylaşıldı!
Vahşi Batılı Kostümlerinin Çerçeveleri Paylaşıldı!

LoL resmi olarak Vahşi Batılı kostümlerinin geri döndüğünü duyurdu. Test sunucularına Vahşi Batılı Rell,Gragas,Yone ve Evelynn eklendikten bir süre sonra etkinliğe özel simgeler ve çerçevelerde mağazaya eklendi.