DijiPin'de Büyük Çekiliş

DijiPin'de Büyük Çekiliş

Playstation 5 veriyoruz!

 

Çekilişe Katılım Şartları:

1)      Çekilişe 27 Mart 2021 Cumartesi 23:59’a kadar katılabilirsiniz.

2)      Çekilişe yalnızca çekiliş koşullarını yerine getiren kullanıcılarımız katılabileceklerdir. Dijipincom Instagram sayfamızı beğenip, 2 arkadaşını gönderimize etiketleyen, gönderiyi beğenen ve Dijipin.com’a üye olan kullanıcılar çekilişe 1 katılım hakkı kazanırlar.

3)      Ödül kazanan talihli 28 Mart 2021 Pazar günü Instagram sayfamızdan açıklanacaktır.

4)      3 Nisan 2021 tarihine kadar kazanan kullanıcının tarafımıza ulaşmaması halinde, katılım hakkı yedek talihliye geçecektir.

5)      Yedek talihlinin 10 Nisan 2021 tarihine kadar tarafımıza ulaşmaması halinde, çekiliş Dijipin.com’un belirlediği bir tarihte tekrar yapılabilir.

6)      Çekilişin tüm hakları Dijipin.com'a aittir. Dijipin.com, çekilişte, katılma şartlarında veya ödüllerde değişiklik yapma ya da çekilişi dilediği zaman sona erdirme/iptal etme hakkını saklı tutar.

 

7)      Çekiliş sonucunda, ödül kazanan takipçimiz, hakkını başka bir takipçiye devredemez, ödülün parasal karşılığını veya ödülde herhangi bir değişiklik talep edemez.

8) Talimatları yerine getirmeyen kazananın ödül hakkı iptal edilerek yerine yedek talihliye kazanma hakkı verilir. Yedek talihli de çekiliş koşullarını yerine getirmemesi halinde çekiliş Dijipin.com'un belirlediği başka bir tarihte yeniden yapılır.

 

Instagram Sayfamızı Link'ten Takip Edin.

 
Dead Island, Saints Row ve Metro E3'te Olmayacak
Dead Island, Saints Row ve Metro E3'te Olmayacak

Deep Silver şirketi ise bu söylentilere dur demek için resmi Twitter hesabından bir açıklama yaptı.