Ea Play Yayın Takvimi Duyuruldu, İşte Detaylar

Ea Play Yayın Takvimi Duyuruldu, İşte Detaylar

Bu Temmuz ayında yayınlanacak Ea Play Canlı yayınında ayriyeten de Battlefield 2042 için özel bir tanıtım yer alacak gibi duruyor.

Bu Temmuz ayında yayınlanacak Ea Play Canlı yayınında ayriyeten de Battlefield 2042 için özel bir tanıtım yer alacak gibi duruyor.

İşte, her etkinlik için kısa bir özet ve kimlerin görüneceği dahil olmak üzere mevcut EA Play Live programı:

Birinci Şahıs Nişancı Oyunlarının Geleceği

Zaman: 8 Temmuz, 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BS

Oyunlar: Battlefield 2042 ve Apex Legends

Battlefield 2042 ve Apex Legends'ın arkasındaki geliştiriciler , kendi nişancı serileri ve bir bütün olarak nişancı oyunları üzerinde çalışmak hakkında konuşmak için bir araya gelecek.

EA Bağımsız Stüdyoları 

Zaman: 13 Temmuz, 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST

Oyunlar: It Takes Two, Lost in Random, Knockout City

EA Originals etiketiyle çalışan bir dizi bağımsız stüdyodan temsilciler, çalışmalarını şirketle ve daha geniş sektördeki bağımsız geliştiricilerin rolünü tartışmak için bir araya gelecek. Hazelight'tan Josef Fares’te orada olacak

 

Madden NF 22 ve Topluluk Madden NFL 22'yi Nasıl Şekillendiriyor?

Zaman: 19 Temmuz 16:00 PDT / 19:00 EDT / 20 Temmuz gece yarısı BST

Oyunlar: Madden NFL 22

Madden'in geliştiricileri, Madden NFL 22'nin şu anda bir Eylül güncellemesiyle oyuna gelecek olan yeni keşif özelliğine derinlemesine dalacaklar. Ayrıca Madden Tasarım Konseyi aracılığıyla hayranların oyunu şekillendirmede oynadığı rol hakkında da konuşacaklar.

 

Öne Çıkan: Daha Fazla EA SPORTS!

Zaman: 20 Temmuz, 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST:

Oyunlar: Açıklanmadı

EA şimdilik bu konuda sessiz kalıyor, ancak şirket bu etkinliğin, "son derece popüler ve uzun süredir devam eden bir EA SPORTS serisine son derece havalı yeni bir eklemeyi vurgulayacağını" söylüyor.

 

EA Play Canlı Yayını

Zaman: 22 Temmuz, 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST

Oyunlar: Battlefield 2042, Apex Legends, Lost in Random ve daha fazlası

Ana etkinlik aynı zamanda final etkinliği olacak, ancak bu başlangıç ​​zamanı aslında ön gösteri için. EA Play Live, yeni oynanış gösterimleri de dahil olmak üzere oyunlara 40 dakikalık bir sunum yapacak.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Mass Effect 5 ve Dragon Age 4, Ea Play Canlı Yayınında Olmayacak

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Elden Ring’in Co-op Olarak Oynanabileceği Onaylandı!
Elden Ring’in Co-op Olarak Oynanabileceği Onaylandı!

From Software ve Bandai Namco, Elden Ring'in dört oyuncuya kadar çevrimiçi çok oyunculu işbirliğini destekleyeceğini doğruladı.