Elden Ring 2022'nin En Çok Bitirilen ve Yarıda Bırakılan Oyunu Oldu!

Elden Ring 2022'nin En Çok Bitirilen ve Yarıda Bırakılan Oyunu Oldu!

Haber, oyun uzunlukları ve diğer istatistikler konusunda uzmanlaşmış topluluk odaklı bir web sitesi olan howlongtobeat.com

Haber, oyun uzunlukları ve diğer istatistikler konusunda uzmanlaşmış topluluk odaklı bir web sitesi olan howlongtobeat.com'dan geldi. Elden Ring, 2022'nin hem en çok bitirilien, hem de en çok oynanan oyunu oldu!

2022'de piyasaya sürülen oyunlar söz konusu olduğunda, Elden Ring en çok tamamlanan oyun kategorisinde bir numaraya oturuyor ve yaklaşık 6.000 kullanıcı oyunu bitirdiğini bildiriyor. Elden Ring, yılın oyunu ödülü kazandı ve milyonlarca kopya sattı, ancak bitmesi 100 saatten fazla sürebilen zor bir açık dünya RPG'sini birinci sırada görmek hala biraz şaşırtıcı.

Bununla birlikte, Elden Ring aynı zamanda yılın en "emekli eden" oyunu, bu da kullanıcıların onu oynamayı geçici veya kalıcı olarak sona ermeden bıraktığı anlamına geliyor. Ve sadece 267 site kullanıcısı oyunu bıraktığını kabul etse de, bu hala Tunic'in emekli olan oyuncu sayısının iki katından fazla!

VALORANT 6.04 Yama Notları
VALORANT 6.04 Yama Notları

Bölüm 06 Kısım 02 başlıyor, tetiğe davranın. Yeni Öncü ajan, Oni kaplamalarının dönüşü, kademe sıfırlaması ve yepyeni bir Savaş Bileti. Güncellemeler ve