Elden Ring'e Ücretsiz DLC ve Yama Geliyor!

Elden Ring'e Ücretsiz DLC ve Yama Geliyor!

Ücretsiz Elden Ring Colosseum güncellemesi bugün, 7 Aralık'ta yayınlanıyor ve beraberinde herkesin katılabileceği yepyeni bir PvP

Ücretsiz Elden Ring Colosseum güncellemesi bugün, 7 Aralık'ta yayınlanıyor ve beraberinde herkesin katılabileceği yepyeni bir PvP modu getiriliyor. Bu 1.08 güncellemesi, ürünleri açık dünya RPG'ye getiriyor ve Şubat 2022'den bu yana yapılmış en büyük güncellemeyi temsil ediyor. 

Colosseum çok oyunculu modunun eklenmesi, Bandai Namco ve FromSoftware'ın başyapıtının diyarlarına geri dönmek için yeterli bir neden. 1.08 güncellemesinin bir parçası olan tek şey bu olmayacak, çünkü en azından birkaç denge ayarlaması ve olası hata düzeltmeleri uygulanacak.

Yeni Elden Ring çok oyunculu Colosseum DLC hakkında yayınlanma zamanı, tam olarak ne olduğu ve yama notlarının tam listesi dahil olmak üzere bilinmesi gereken her şeyi yazımızdan bulabilirsiniz. 

Elden Ring çok oyunculu Colosseum nedir?
Elden Ring'deki Colosseum güncellemesi, oyuna herkes için ücretsiz olarak yepyeni bir multiplayer mod ekliyor.

Geliştirme ekibi, iyi bir PvP eylemi için Caelid, Leyndell ve Limgrave kolezyumlarını herkese açtı. Kolezyumlarda altı oyuncuya kadar bire bir düellolara, herkese açık düellolara ve takım savaşlarına katılabilirsiniz.

Elden Ring yama notları: Güncellemedeki yenilikler neler?
Yama notlarının tam listesi FromSoftware ve Bandai Namco tarafından onaylandı. Listedeki ana başlık, Caelid, Leyndell ve Limgrave'deki colosseum'ların çevrimiçi çok oyunculu PvP eylemi için açılması.

Resmi web sitesine göre, her arenanın kendi kuralları vardır, bunu belirtmekte fayda var. Örneğin, Limgrave'de oyuncular United Combat'a (yeniden doğma yeteneğiyle süreli takım savaşları, takım ölüm maçı tarzı) ve Combat Ordeal'e (herkes için ücretsiz) katılabilirler. Elden Ring 1.08 Yama Notları'nın tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Legend of Mushroom’un Exclusive Yetkili Satıcısı Dijipin!
Legend of Mushroom’un Exclusive Yetkili Satıcısı Dijipin!

Joy Nice Games'ten çıkış yapan Idle RPG Legend of Mushroom’un Exclusive Yetkili Satıcısı olduğumuzu size mutlulukla aktarmak isteriz